دوره آموزشی تحلیل تکنیکال سبک الیوت کلاسیک

آموزش تحلیل تکنیکال مبحث الیوت کلاسیک

توضیحات دوره

دوره آموزشی سبک الیوت کلاسیک برگرفته از دیدگاه نلسون الیوت است. که معتقد است با شناسایی الگوهای چارت می توان آینده بازار را پیش بینی کرد.

معرفی آقای نلسون الیوت

در حدود 80 سال پیش و زمانی که فعالان بازار های مالی تصور می‌کردند حرکت قیمت نمودارهای سهام ، حرکاتی تصادفی است. آقای نلسون الیوت که حسابداری بازنشسته بود. با صرف 10 سال از عمر خود و بررسی بازار، متوجه شد که نه تنها بازار هرج و مرج ندارد. بلکه از نظم بسیار دقیق و حیرت آوری برخوردار است، آقای الیوت متوجه شد که این نظم بی نظیر در قالب ساختار هایی مشخص و با حدود و مشخصات قابل تعریف بوجود می‌آیند. که بی وقفه در نمودارهای ساعتی تا سالانه قابل رویت هستند و در واقع حرکات بازار خاصیت فراکتالی دارند.

الگو ها و ساختار کوچکتر خود جزیی از الگوهای بزرگتر هستند. و در نهایت کل این مجموعه الیوت کلاسیک، نقشه راهی برای حرکات بازار هستند. که اگر تحلیلگر الیوتی بتواند جایگاه بازار در این نقشه راه را شناسایی کند، می‌تواند با دقت بسیار عجیبی حرکات آینده نمودار قیمت را پیش بینی کند. آقای الیوت، کشفیات خود را تحت چند مقاله در نشریات همان زمان به چاپ رساند. ولی در زمان حیات خودش خیلی مورد توجه قرار نگرفت. در حدود 30 سال بعد روانشناسی به نام آقای رابرت پریچر،. مجذوب یافته های آقای الیوت شد. و با کتابی با عنوان ” امواج الیوت، کلید رفتار بازار elliot Wave, key to market behavior”نظریه موجی الیوت را به دنیای بازار های مالی معرفی کرد.

سبک الیوت کلاسیک

پیش بینی های آقای پریچر در مورد رفتار بازار، مخصوصا ریزش دوشنبه سیاه 1987 و رکود سال 2008، موجب شد که این روش مورد توجه زیادی قرار بگیرد. آقای رابرت پریچر در حال حاضر مدیر موسسه بین المللی امواج الیوت هستند. و سبک الیوت کلاسیک مرهون تلاش های ایشان است و به همین خاطر این روش را الیوت پریچر هم معروفی میکنند. به جز آقای پریچر، افراد دیگری هم تئوری موجی الیوت را توسعه دادند که پر کار ترین آنها آقای گلن نیلی است که نتیجه تحقیقات 10 ساله خودش را در سال 1990 و در قالب کتاب “استادی در تئوری موجی الیوت , mastering elliott wave ” به دنیای تکنیکال، ارائه کردند.

آقای نیلی مدیر موسسه نئوویو هستند و تا همین امروز در حال توسعه روش تحلیل امواج با سبک نئو ویو می‌باشند. راه درست آموزش الیوت این است که از یادگیری الیوت کلاسیک آغاز شود و بعد از تسلط به این روش، تحلیل گر، آموزش نئوویو را آغاز کند. در آموزش یپش رو، تمام الگوهای الیوت کلاسیک با حدود و مشخصات کامل و جایگاه در نقشه راه با ذکر مثال معرفی می‌گردد. و لازم به ذکر است که به خاطر فاصله ای که بین الیوت کلاسیک و نئوویو وجود دارد، سعی کردم در این آموزش در حد بسیار اندک از یافته های آقای نیلی بهره ببرم. تا فاصله موجود بین این دو روش تا حدودی کم شود. تا زمانی که هنرجو مبادرت به یادگیری نئوویو نمود با دنیای تازه و جدیدی مواجه نباشد. و البته مختصری در مورد نئوویو در انتهای دوره در جلسه ای جداگانه صحبت می‌شود.

سرفصل های دوره

+ مقدماتی در خصوص الیوت کلاسیک

+ درجه امواج و ساختار دیاگونال

+ شمارش امواج ساختار اصلاحی

+ فلت ها

+ شخصیت اصلاحات

 

  • به عنوان بخشی از سفر یادگیری خود، نقشه راه ما را برای یک رویکرد ساختاریافته برای تسلط بر تکنیک های تحلیل در نظر بگیرید.

 

پیش‌نیازها

+ تسلط به تحلیل تکنیکال کلاسیک

سایر دوره های این سبک

پخش ویدیو

دوره آموزشی تحلیل تکنیکال سبک الیوت کلاسیک

وضعیت فعلی
ثبت‌نام نشده
قیمت
بسته
شروع کنید
این دوره در حال حاضر بسته است
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

اشتراک گذاری

جستجوهای محبوب:
برای دیدن نوشته هایی که دنبال آن هستید تایپ کنید.

شما اجازه دسترسی به این دوره را ندارید برای دسترسی ثبت نام کنید.