اسنوفلیک کپیتال – مفاهیم نقدینگی و عرضه و تقاضا

اسنوفلیک یکی از دوره های مطرح اسمارت مانی هست که در این رشته از مقالات  به آن می پردازیم.

بخش اول:

فارکس تریدینگ در اصل عبارت کوتاه شده فارکس اکسچنج است که اغلب ” FX ” نامیده میشود که بر تبادل ارزها تمرکز دارد . این بزرگترین بازار در جهان با بیش از ۶ تریلیون دلار معاملات روزانه است . بازار فارکس توسط الگوریتم های بدون احساس اداره و کنترل میشود . به این ترتیب به عنوان یک تریدر باید بدون هیچ احساسی وارد معامله شوید و برای اینکه در مارکت سودآور باشید به یک اج معاملاتی نیاز دارید.

(BFIبانکها و موسسات مالی) تقریبا ۹۵ درصد از مارکت را تشکیل میدهند و معامله گران خرد ۵ درصد باقیمانده را پوشش میدهند . این رشته مقالات به عنوان راهنمای اسنوفلیک کپیتال است، با نکات دقیق درباره نحوه معاملات ما ، که هم برای مبتدی ها و هم برای معامله گران پیشرفته ای که به مفاهیم عرضه و تقاضا و نقدینگی علاقه مند هستند و همچنین برای کسانی که در پیدا کردن اج معاملاتی خود مشکل دارند مفید می باشد .

مفاهیم پایه:

1- اخبار:

اولین کاری که باید قبل از پریدن بر روی چارت انجام دهید، چک کردن اخبار با تاثیر بالا است که ممکن است باعث ایجاد نوسانات زیادی در بازار شود. در اینجا لینک برخی از سایت های معروف برای بررسی اخبار آتی وجود دارد:

نکته:

1- همیشه مطمئن شوید که زمان به وقت محلی تان تنظیم شده باشد تا از هرگونه ابهام اجتناب کنید.

2- همیشه پوشه های قرمز که نشان دهنده اخبار با اهمیت میباشند را بررسی کنید.

3- جهت حفظ سرمایه ، به هیچ تریدری توصیه نمی شود که در نیم ساعت قبل یا بعد از این اخبار مهم وارد معامله شود.

4- اگر پوزیشن باز دارید بهتر است مقداری از حجم آن را کم کنید، از استاپ لاس استفاده کنید یا استاپ لاس پوزیشن را به بریک ایون انتقال دهید.

2- سشن ها

اصلی ترین سشن هایی که ما در آن معامله میکنیم لندن و نیویورک میباشد. و چون از حجم معاملاتی بسیاری برخوردارند، موقعیت های معاملاتی زیادی وجود دارد که ما میتوانیم آن ها را ترید کنیم. ما پیشنهاد میکنیم برای عملکرد بهتر از یک جفت ارز و یک سشن استفاده کنید و زمانی که سودده شدید میتوانید به سراغ جفت ارزهای بیشتری بروید. همچنین توصیه میکنیم که از نسخه پولی تریدینگ ویو استفاده کنید چون در این صورت میتوانید از قسمت پلی بک، قیمت را به هر تایم و تاریخی که میخواهید به عقب برگردانید.

3- بروکر

به دلیل اینکه ما در این سبک از استاپ لاس های تنگ استفاده میکنیم ، بهتر است دربروکری که اسپرد پایینی دارد حساب باز کنید. ما بروکر ای سی مارکت، فیوژن مارکت یا هر بروکری که اسپرد پایینی دارد را پیشنهاد میکنیم.

4- ساختار بازار

اساسا مارکت یا به سمت بالا(روند صعودی) و یا به سمت پایین (روند نزولی) حرکت میکند و از خود سقف و کف به جای میگذارد. این به شما کمک میکند که تشخیص دهید مارکت هم اکنون در چه روندی قرار دارد و شما باید وارد چه پوزیشنی شوید: خرید یا فروش. (ساختار بازار کلید بازار است.)

الف- مشخص کردن ساختار بازار

همانطور که گفتیم، مارکت یا در جهت صعود و یا در جهت نزول حرکت میکند. در روند نزولی ، مارکت لویر لو و لویر های تشکیل می دهد. برای تشخیص روند نزولی ، مارکت باید لو قبلی خود را بشکند . در پایین شماتیک روند نزولی را مشاهده میکنید.

روند نزولی

روند نزولی

در روند صعودی، مارکت هایر های و هایر لو تشکیل میدهد. و برای تشخیص روند صعودی ، مارکت باید های قبلی خود را بشکند. در پایین شماتیکی از یک روند صعودی را مشاهده میکنید.

روند صعودی

روند صعودی

برای تثبیت تغییر روند، دو سقف جدید در روند نزولی و دو کف جدید در روند صعودی باید تشکیل شود.

تثبیت تغییر روند

تثبیت تغییر روند

تغییر روند بازار

تغییر روند بازار

ساختار بازار

ساختار بازار

ب- پیاده سازی ساختار بازار بر روی چارت

متاسفانه، ساختار بازار همانند مثال بالا، واضح و کامل نمیباشد. در اینجا مثالی از روند نزولی در واقعیت را مشاهده میکنید.

ساختار بازار بر روی چارت واقعی

نمونه ای از روند نزولی و صعودی بر روی چارت واقعی

به مثال روند صعودی در بالا دقت کنید که چگونه قیمت در تایم فریم بالا به سمت بالا و پایین حرکت میکند. اما شما میتوانید در تایم فریم پایین از آن حرکات نزولی که پولبکی برای تایم فریم بالاتر می باشند بهره ببرید. و وارد پوزیشن سل شوید. این مورد برای بازار نزولی نیز صدق میکند. یعنی میتوانید در پولبک ها در تایم فریم پایین وارد پوزیشن خرید شوید.

Retracement

Retracement

Impulse

Impulse

دسترسی سریع

مقالات مرتبط

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}
جستجوهای محبوب:
برای دیدن نوشته هایی که دنبال آن هستید تایپ کنید.