پرسش و پاسخ ساختار الیوت هارمونیک:
(پرسش و پاسخ فصل دوم جلسه اول)
در این مقاله سعی بر این است که پرسش های مربوط به الیوت هارمونیک را تا حد امکان پاسخ دهیم. با ما همراه باشید:
سوال شماره 1:
استاد لطفا نحوه علامت گذاری و شماره گذاری موج ها رو از ریز به درشت (از پایین ترین درجه به بالاترین) رو بگید. تا توی تمرین ها و تجسم امواج گیج نشیم و بدونیم کجاییم. مثال الان نمیدونم (iii)بزرگتره یا (III)البته اصلا نمیدونم شماره داخل پارانتز اصلا داریم یا نه. فقط یه مثال بود. ممنون از وقتی که میذارید.
پاسخ سوال 1 :
شما میتونید به هر نحوی که براتون خوانایی بالاتر و قابلیت تشخیص بهتری داره لیبل ها انجام بدید و هیچ قاعده خاصی نداره. اما من طبق شکل بالا درجات دسته بندی میکنم
از کوچک به بزرگ. حالا شما میتونید برای هر درجه رنگ های مختلف برای قاطی نشدن شمارش ها استفاده کنید. که من اصولا انجام نمیدم و خیلی درهم میشه اما طی دوره سعیم بر این هست لیبل ها طوری گذاشته شود تا دقت بالاتر رود و مشکلی هم برای مخاطب ها پیش نیاد.
سوال شماره 2:
جایی خوندم که در بازارهای اهرمی مثل فارکس، در الیوت پرکتر موج 4 میتونه مقداری با موج 2 اورلپ داشته باشد. اولا ایا این صحبت درست است؟ و دوما آیا ما در سبک هارمونیک این مورد رو داریم؟
پاسخ سوال 2 :
خیر صحیح نیست! در امواج ایمپالس هیچگاه این اتفاق نمیفته اما در امواج جنبشی Diagonal بله که در سبک کلاسیک دیاگونال ها فقط در موج یک و پنج شکل میگیره. در خصوص هارمونیک هم مربوط به جلسه بعد میشه و اگر بازدید کنید زمانی که گذاشته شد حتما به پاسخ سوال میرسید.
سوال شماره 3:
با سلام استاد شروع موج شماری یک سهم آیا از پایینترین قیمت)کف مطلق(سهم باید انجام شود؟
پاسخ سوال 3:
خیر!کف مطلق مربوط به استراتژی آقای ماینر هست و نحوه شمارش ما در این سبک متفاوت است.در همین فصل نحوه شروع شمارش توضیح داده میشود.قصد ما هم همین هست که مطالب از 0 تا 100 پیش رود و تمامی آنها به ترتیب آموزش داده خواهد شد.
سوال شماره 4:
سلام و تشکر بابت زمانی که برای آموزش اختصاص میدید
در مورد موارد مطرح شده در خصوص
— شکستگی موج ۵
— شکستگی زیگزاگ
— موج ۱ کشیده
در برخی موج شماریهایی که در کانال موجود هست این موارد در شمارش به چشم میخورد. سوال بنده اینه که آیا این موارد به صورت قانون در الیوت هارمونیک مطرح میشن یا اینکه اصول هستند و میتوان در برخی موارد از آنها چشمپوشی کرد؟ و اگر قانون هستند موجشماریها اشتباه است ؟
پاسخ سوال 4:
احتمالا مواردی که میگید مربوط به سبک کلاسیک یا ترکیبی از دو سبک بوده. به هر حال چیزی که در این دوره خدمت شما گفته میشه اصل موضوع هست و بله قانون هستند. پس حتما مطالب طبق موضوعات مطرح شده در دوره پیش بگیرید و مطالب به هم ریخته کانال دنبال نکنید از قسمت هارمونیک مطالب گفته شده در کانال که به طور کامل هم نبوده اما در دوره به طور کامل همه چی مورد بررسی قرار میگیره و چیزی جا نمیمونه.
سوال شماره 5 :
با عرض سلام خدمت استاد بی نظیر! استاد بنده در موج اصلاحی b مشکل دارم همیشه . چون واقعا بعضی وقتا واقعا به شکله ترسناکی عجیب غریب میشه. و دلیله ضررهام در بازار های مالی فقط همینه. آیا روشی هست که بشه از نوع تشکیل موجه a نحوه ی تشکیله موجه b رو تشخیص داد. نسبت های فیبوناچی به لطف شما برای موجه b کاملا متوجه شدم و مشکلم فک کنم چیزی دیگری است. و اینکه در روش هارمونیک موجه پنج به طرز جالبی نودوپنج درصد مواقع برابر موجه یک میشود. آیا بنده درست میگویم یا اشتباه از موج شماریم بوده؟ با تشکر از الهه ی الیوت.
پاسخ سوال 5:
نوع شکل گیری یعنی نحوه آرایش یک موج اصلاحی قبل از شکل گیری نمیتونید تشخیص بدید اما عمق چرا حالا اینکه موج B تا چه نسبتی میتونه کشیده بشه و … نسبت به ترکیب Cluster و Node های مهم که در اون ها Order block هایی ذخیره شده و با نسبت فیبو تلاقی دارند میتونید که تشخیص بدید این موج B شما تا چه محدوده ای کشیده میشه و خوب زمانی که تشخیص این موضوع بدید تشخیص نحوه شکل گیری هم میدید.
به عنوان مثال اصولا اگر عمیق بشه امواج اصلاحی پیچیده مثل فلت یا اکسپندد فلت یا مثلث تشکیل نمیشه و این نوع آرایش ها بیشتر در اصلاح هایی با عمق کم یا تا 50 درصد اتفاق میفته و دلیل نوع شکل گیری هم و تشخیص این موضوع بعد تکمیل اولین لگ از این نوع اصلاحات در طی جلسات و
مخصوصا فصل سه HER گفته خواهد شد. موج پنج هم نسبت نرمال 0.5 است و نسبت ها مشخص است نسبت ها به این حالت هستند :
0.236 0.3 0.333 0.414 0.5 0.618 0.667 0.764 0.854 0.946 1.0 1.05
این ها اصولا اتفاق میفتند که خوب باز هم میشه تشخیص داد روی چه لولی قبل از تشکیل موج پنج واکنش و اتمام موج رو داریم پس اگر همراهی کنید قطعا نتیجه بهتری از شمارش و تحلیل و محدوده ها میگیرید.
سوال شماره 6:
با سلام جهت شمارش امواج برخی از اوقات در شمارش های هارمونیک دچار اشتباه میشویم با توجه به اینکه تناسب زمانی بین امواج در نظر گرفته نمیشه، در این حالته ایا فقط درست بودن نسبت های موجی در الیوت هارمونیک مبنای تصمیگیری در شمارش موج قرار داده میشه؟ )مثلا موج 4 23 درصد 3 رو اصلاح کرده حتی در حد یک کندل پس موج 4 لیبل میزنیم( یا روش
های دیگه ای هم مد نظر باید قرار داد؟
پاسخ سوال 6:
اینکه قانون تناسب بین زمان امواج و این قانون در این سبک ما نداریم دلیل بر دچار اشتباه شدن شما نیست در نئوویو هم برای رفع این موضوع چون اکثر امواج طبق این قانون حرکت نمیکنند, امواج اصلاحی و از الگوهای اصلاحی در نظر گرفته میشه و خوب تاییدی جز حالت الگو و نسبت ها نداره در اینجا هم نسبت به ساختار شکل گرفته و تایید امواج با نسبت ها مشکل شما حل میشه و بگم اگر نسبت درست اما به ساختار توجه نکنید فایده ای نداره.
سوال شماره 7 :
از انجا که درصد های فیبو برای صحت گذاری بر موج شماری بسیار حیاتی است تا زمانی که درصدها بیان نشه بسیاری از دانشجوها نمیتوانند در مرحله اول موج شماری را چک کنند ایا درصدهای اقای کوپسی با سبک شما یکی است ؟
پاسخ سوال 7:
بله نسبت ها یکی هستند و اگر سرفصل ها مطالعه کرده باشید تمام موضوعات به ترتیب گفته میشه پس جای نگرانی نیست و حتی همین فصل که مربوط به سبک هارمونیک هست نه سبک من طبق تجربیات کامل تر و جامع تر بیان میشه. پس تا زمانی که دوستان با ساختار ها آشنا نباشند و اصلا ندونند ساختار ها به چه صورت شمارش میشوند اعم از اصلاحی یا ایمپالس گفته شدن نسبت ها فایده نداره پس در جلسه بعد تمامی نکات و موارد ساختار های اصلاحی و ایمپالس بررسی و شمارش و تمرین میکنیم و بعد نحوه توسعه شمارش روی چارت در این سبک گفته میشه و در جلسه بعد از این دو جلسه نسبت ها و نوع شمارش درست خدمتتون ارائه میشه.
سوال شماره 8:
بعد از موج 5 که امواج اصلاحی شروع میشه و بعداز اتمام اصلاح دوباره امواج جنبشی 1 2 3 و … شروع میشه و دوباره به همین 🌹 صورت ادامه پیدا میکنه یا میشه یه توضیحی در مورد این سوالم لطف بفرمائید.ممنون
پاسخ سوال 8 :
خیر به این صورت نیست امواج از درجات تشکیل میشن و این درجات در الیوت هارمونیک ساختار های ایمپالس پیچیده شناخته میشن که در جلسه اول همین فصل کامل توضیح داده
شده و چیز خاصی نداره درجات حتما باید لیبل درستی داشته باشند به این صورت نیست که مارکت پنج موج بالا و بعد اصلاح و به همین ترتیب ادامه پیدا کنه
سوال شماره 9 :
برای تشخیص هارمونیک پترن؛میتونیم از اون تلورانس بازار صرف نظر کنیم و نوسانات بازار رو اهمیت ندیم ؟
پاسخ سوال 9:
الگوهای هارمونیک, به صورت خیلی پرفکت از هر شاخه شکل نمیگیرن و بله ممکنه یک الگو در شاخه مختلف چندین جهت اصلی و اصلاحی و داشته باشه. و این الگو ها ما در ستاپی در HER با الیوت هارمونیک ترکیب میکنیم برای شناسایی دو موضوع )توان حرکتی امواج و تشخیص محدوده های برگشت قیمت و تشخیص نحوه شکل گیری امواج( که البته تو اولویت بالایی برای ما نیست و اولویت بالاتر ما Node ها و Cluster ها هستن.
سوال شماره 10:
سلام و خسته نباشید ب تیم پیکنیک و استاد عزیز خانم نرسسیان این موج شماری برای چارت ۱ ساعته بیت کوین هست و فلش مسیر آیندش هست بنظرم،،، میشه اشکالاتشو بگید و یک استراتژی برای شروع موج شماری چون مثلا بعضی ها میگن بعد از روند ساید هر طرف که شکسته شد به اون سمت شروع به موج شماری کنید
پاسخ سوال 10:
یک قسمتی که چشم خورد موج پنجی که مشخص کردم به نظر من سه موج نبودهاگر بوده میتونید با اثبات ساختار و تایید فیبو های Reg مشخص کنید.و اینکه با عرض شرمندگی چون وقت محدود هست نمیشه به تمامی چارت ها نسبت به زمان بر بودن بررسی کرد و نحوه شمارش در این سبک هم از کل به جزء هست پس اینم رعایت کنید. برای تمرین و بررسی زمانی اگر بود به امید خدا تمرین به صورت هماهنگ شده انجام خواهیم داد.
سوال شماره 11:
خسته نباشید میشه بگید دقیقا موج شماری رو از چه نقطه ای باید شروع کنیم؟
پاسخ سوال 11:
در جلسات بعد همین فصل گفته میشه به طور کامل فعلا بدون آشنایی کامل با ساختار ها به کار شما نمیاد.
سوال شماره 12:
تشکر از زحمات بیدریغ شما و خانم نرسسیان.
میخواستم بدونم که آیا اگه شمارش از کل به جزء باشه بهتر نیست؟ در امواج الیوت به سبک هارمونیک برای سوپر سایکل و کامل شدن چرخه چند موج میشماریم؟ ) از اونجایی که شمارش امواج در سبک هارمونیک برای امواج جنبشی به سه موج تقسیم میشه نه پنج موج ، آیا سوپر سایکل هم به صورت ABC خواهد بود؟ در بعضی از موج شماری ها از خانم نرسسیان مشاهده کردم در جایی که به نظر موج داریم و یک اصلاح کوچک ایشان آن را نادیده میگیرند آیا این امر تجربی است؟
آیا امواج a یا c میتواند پنج موجی باشد یا همیشه سه موجی هستند؟ چرا بعضی از امواج ایمپالس در زیر موج ها به صورت پنج موجی شمارش میشود؟ (😊 البته سؤال زیاده ولی شاید خسته کننده باشه؟ ) مبتدی همینه دیگه
پاسخ سوال 12:
شمارش در الیوت هارمونیک از کل به جز و شروع از تایم فریم های بالا به پایین هست که در مبحثِ نوع توسعه شمارش برروی چارت به طور کامل توضیح داده میشه. امواج a و c همیشه از یک ایمپالس هارمونیک تشکیل میشوند و هیچ زمان موجی نادیده گرفته نمیشه, حداقل تو این سبک اگه شمارشی روی چارت انجام نشده, احتمالا لیبل ها به دلیل موجود نبودن فضای کافی درج نشدن. حتما جلسه بعد در زمان ارائه, مشاهده کنید تا مشکلاتتون حل بشه.
سوال شماره 13:
سلام – در سبک الیوت هارمونیک امواج ایمپالس از abc تشکیل می شوند و a – c از 5 موج – اما گاهی مشاهده می شود که a داری 5 ریز موج نیست و کوتاه است. قاعده احتساب آن بصورت موج چیست؟ و اینکه موج شماری در درجه بالاتر باید بصورت abc باشه یا 1 – 2 – 3 – 4 – 5 ؟ باتشکر فراوان
پاسخ سوال 13:
اگر موج a یا c از نظر ظاهری پنج موج جنبشی نباشد احتمالا به خاطر عمق امواج است که باید بررسی شود. درجات بالاتر و کلا سیکل الیوت هارمونیک هم در جلسه ارائه شده شرح داده شده بود.
سوال شماره 14 :
من چهار سال است در بازار های مالی فعال هستم ، اما در این مدت هیچ دو نفری را ندیدم که تحلیل الیوت آن ها یکسان باشد ، حتی بین صاحب نظران الیوت هم اختلافات بیشمار در نحوه شمارش وجود دارد که در کتب آن ها موجود هست ، و همگی هم چنان مغرور هستند که انگار امواج الیوت فرستاده خداست و هیچ گاه زیر باز اشتباه خود نمی روند ، ساعت ها صرف موج شماری می کنند و آخر سر هم نتیجه نمی گیرند.
به نظر بنده امواج الیوت و تحلیل بر اساس آن روش واحدی ندارد و در عین حال ضریب خطای بسیار بالایی دارد و بسیار زمان بر است و به صرفه نیست ، از سوالات پیداست که تا اینجای کار هیچ کس متوجه تدریس شما نمی شود ، پیشنهاد دارم دوره ای را آموزش دهید که حداقل روش مشخصی برای تحلیل داشته باشد و در افراد مختلف به شرط اجرای درست یکسان نتیجه دهد و تکبر و غرور در آن نباشد و افراد در صورت اشتباه ، آن را بپذیرند و با مطالعه بیشتر و تجربه آن را رفع کنند نه این که بر روی شمارش امواج تعصب داشته باشند
پاسخ سوال 14:
خب اگر سبک های دیگر )کلاسیک و پرایس اکشن( هیچ ضریب خطایی ندارند, چرا استاپ و مدیریت سرمایه دارید؟ خطا جزئی از تحلیل هست, ما که پیشگو نیستیم ما تحلیلگر و معامله گر هستیم با این توضیحات شما که افراد گمراه میکنید, هزار ماشاالله همه شما دوستان در سبک های دیگر مولتی میلیارد هستید و تنها فقیرتون من هستم.
سوال شماره 15:
درود بر استاد عزیز من دوتا مشکل در پیدا کردن نقطه چرخش)اتمام( موج 5 دارم وخیلی گیج شدم اول اینکه در وبیناری که زحمت کشیدید و برگزار کردید فرمودید نسبت فیبوی موج پنج را از اول موج یک بگیرید تا انتهای موج 3 و 4 ولی در ویدیوی قبلی شما در کانالتون prz in her به وضوح شما به جای ابتدای موج یک از انتهای موج دو استفاده میکنید و حتی بنظر میرسه که در تحلیل مثلا سهام خودرو هم همینکارو کردید.. کدومش درسته؟!
دومیش هم اینکه فرمودید حداقل نسبت فیبوی موج پنج 0.5 هست و ماکزیممش 1 …. در صورتیکه در فارکس پیش میاد که 0.38 یا 0.414 هم بعضا باشه.. آیا در سهام هم ممکنه اینجوری باشه؟ چجوری تشخیص بدیم؟! باتشکر فراوان و ممنون بابت همه زحماتتون
پاسخ سوال 15:
برای تایید موج پنج و به دست آوردن نقطه چرخش قیمتی با ترکیب node و فیبو حتما از ابتدای موج یک به انتهای موج سه و موج چهار فیبو سه نقطه ای ( APP) رسم کنید.
سوال شماره 16:
شما در صحبت هاتون گفتید که موج پنج هیچگاه شکسته نمیشه ولی در این تصویر موج 5 شکسته شده؟ توضیحی بدید ممنون 🌺 سپاس از آموزش های خوبتون
پاسخ سوال 16:
شکسته نشده، با دقت تر چارت بررسی کنید نه صرفا به صورت چشمی. خط رسم کنید و متوجه میشید که انتهای موج C از پنج بالاتر قرار گرفته.
سوال شماره 17:
موج شماری به سبک کاپسی نظرتون رو میگید؟
پاسخ سوال 17:
یعنی اگر هزار بار هم بگیم تو سبک هارمونیک, موج سه اصولا کشیده هست و موج یک کشیده نداریم. امواج a و c همیشه, همیشه همیشه یک ایمپالس هارمونیک هستن و هیچ وقت سه موجی نمیشن. و دیاگونال نداریم تو این سبک, باز هم رعایت نمیکنید. 😳😃 سبک کاپسی تجدید نظر و تمرین دوباره.
سوال شماره 18:
روزتون بخیر باشه می خواستم بپرسم که بین سیکل های صعودی مارکت و سیکل های نزولی مارکت هیچ تفاوتی از نظر شکل گیری امواج وجود نداره؟این طور که تا اینجا متوجه شدم مبنای توجیح شکل گیری امواج الیوت به طور منظم، رفتار و ذهینیت فعالین بازار هست. و طبیعتا رفتار و عملکرد کسانی که در سیکل صعودی مارکت در سود هستند باید متفاوت باشه از کسانی که در ریزش مارکت هستند و در ضرر و همین می تونه روی شکل گیری امواج تاثیر بزاره
پاسخ سوال 18 :
ببینید مارکت کلا دو حالت داره حالا چه نزولی چه صعودی, مبنای ما بازار های دو طرفه هستند. یک روند اصلی یا main trend وجود داره که در HEW روند ایمپالس هست و یک روند Corrective یا اصلاحی که امواج B و 2 و 4 و X شامل میشه. ساختار های اصلاحی هم به طور کامل در جلسه بعد گفته میشه. در واقع ذهنیت اشتباهی از توجیه روند های الیوتی ارائه شده, مبنی بر ذهنیت افراد فعال مارکت که خب دید ما تو سبک HER این هست که اکثر افراد بازنده هستند و مارکت برخلاف تصمیم این دسته حرکت میکنه, پس ذهنیت فعالین مارکت برروی روند تاثیر گذار نیست. چه چیزی روند مارکت میسازه؟
1. اخبار
2 . اتقافات سیاسی و اقتصادی
3 . میزان نقدینگی در هر روند و هر ماه و سال و روز
4 . سفارشات سنگین ) Order Block) برروی محدوده ای و جمع آوری سفارشات مخالف ) Accumulation of Opposite orders)
5 . ذهنیت قیمت و واکنش به سطحی که از نظر مظنه تعیین شده سازمانی Over Value هست یا توانایی حرکتی به دلیل liquidity ( نقدینگی) کم از دست میده.
این ها تماما دلایل به وجود آمدن یک روند یا تغییر روند هستند. حالا در مارکت فارکس صرفا, دلیل اینکه در یک موج ایمپالس در هر تایم فریمی همیشه امواج اصلاحی وجود دارند و موج 2 و 4 و امواج b از هر موج اصلی ساخته میشن, بزرگ بودن سفارشات Block بانک ها یا موسسات مالی هست, افراد با ذهنیت چرخش قیمت شروع به گرفتن روند مخالف میکنند و سفارشات Block روند اصلی توسط Bank پر میشه و روند ادامه دار هست.
سوال شماره 19:
سلام سوالم اینه که موج مثلا یک که به صورت یه abc حرکت می کنه همیشه به همین صورته یا مثلا به صورت یه دبل زیگزاگ هم می تونه حر کت کنه ؟
پاسخ سوال 19:
دابل زیگزاگ یا هر نوع ساختار اصلاحی فقط در امواج 2 و 4 و B و X رخ میدن.ساختار شکل گیری امواج توضیح داده شده.
سوال شماره 20:
استاد شما در جایی گفته بودید که تحت هیچ شرایطی موج ۵، از ۵۰ درصد فیبوناچی سه نقطه ای موج ۱ تا ۳ از ۴ بیشتر نمیشه ولی توی این جلسه اشاره کردین که اگر موج ۵ کشیده شده باشه،می تونه تا ۱۰۰ درصد این مقدار حرکت کنه میشه یه توضیحی در این مورد بدین
پاسخ سوال 20:
من فکر نکنم همچین چیزی در الیوت هارمونیک گفته باشم, به هر حال نسبت های موج پنج به این ترتیب هست:
0.3 0.333 0.414 0.5 0.586 0.618 0.667 0.764 0.854 0.9 0.964 1.0 1.05
سوال شماره 21:
سلام استاد تا اونجایی که متوجه شدم امواج در هارمونیک ریز موجها به صورت سه موجی و در حالت مثلا صعودی پنج موج به صورت کلی تر هست ، ولی در اینجا موج ۳ ریز موجش ۵ موجی هست میخواستم بدونم کجا اشتباه متوجه شدم ، سوال دیگم اینجا موج یک بزرگتر هست این امکان وجود داره در هارمونیک؟ فقط از استاد بزرگوار یه خواهش دارم مثلا این چهارت به سه قسمت تبدیل شه که آموزشش برای ما راحت تر باشه تا یه محدوده بزرگتر به مراتب برای ما سخت تر هست و سوالات خیلی بیشتر هست
پاسخ سوال 21 :
من مشکلی نمیبینم اگه با دقت تر چارت بررسی کنید سه موجی هست و به دلیل زمان کمی که در اختیار دارم نمیتونم در حال حاضر برای شما روی این چارت تک تک MICROWAVES ها مشخص کنم اما حتما در ادامه که مبحث پیشرفته تر میشه کوچک ترین اجزا هم بررسی میکنیم تا مشکلی نداشته باشید. موج یک هیچ گاه کشیده نمیشه, اکثرا در HEW موج سه کشیده هست.
سوال شماره 22:
سلام از زحماتی که برای آموزش بالابردن سطح دانش تریدر های ایرانی میکشید خیلی خیلی ممنونم. سوال: آیا درست متوجه شدم که در الیوت هارمونیک هر ایمپالس پنج موجی، سه موج در جهت ایمپالس داره( یعنی امواج یک و سه و پنج) که هر کدوم از اینا از یک سه موجی تشکیل میشن که مجدد دو موج در جهت حرکت هست (امواج یک و سه). که هر کدوم از اینا باز از پنج موج تشکیل شدن. یعنی درواقع امواج ایمپالس متناوباً یک بار پنج موجی در یک درجه کوچکتر سه موجی و در دو درجه کوچکتر پنج موجی و… هستند. درسته؟
پاسخ سوال 22:
شما اگر 100 بار دیگه هم سوال کنید من جواب میدم. اما آخه ویدئو دادیم تا تهش توضیح دادیم و ریز به ریز در این مورد چندین بار گفته شد. یک مقدار توقع این دسته سوالات ندارم, اما به هر حال وظیفه خودم میدونم که پاسخگو باشم
– یک موج ایمپالس در الیوت هارمونیک, از پنج موج اصلی تشکیل میشه ( 1,2,3,4,5 )
– سه موج ( 1 , 3 , 5 ) امواج اصلی در روند ایمپالس هستند که هر کدوم از سه موج (ABC) تشکیل میشن.
– دو موج ( 2 و 4 ) خلاف جهت برای اصلاح موج یک و موج سه شروع به حرکت میکنن.
– هر موج از سه موجی که در امواج 1 3 و 5 به وجود میاد دو موج اصلی داره یعنی a و c و موج b, موج a رو اصلاح میکنه. امواج a و c هر کدوم خودشون از یک ایمپالس هارمونیک به همین شکل در درجه پایین تر تشکیل میشن. امیدوارم این مشکل مرتفع شده باشه.
سوال شماره 23
وقتتون بخیر امیدوارم که حالتون خوب باشه و بابت سوالات طولانیم امیدوارم که منو ببخشید.
⭕️ 1 .همچنان من درمورد کلاسیک و مخصوصا درجه امواج سوالات و ابهامات بیشماری دارم که خب ظاهرا نیازی نیست خیلی خودمو درگیرش کنم. اما شاید بعدا سوالاتمو مطرح کردم.
ولی یک سوال برای من پیش اومد. شما فرمودید که اگر موج سه گسترش یافته بشه(اکستند بشه) موج سوم از موج سه هم باید گسترش پیدا کنه. وگرنه موج شماری درست نیست. درسته؟ یعنی یک قانون قطعیه؟ یا فقط یک راهنماست و معمولا اینطوره ؟
⭕️ 2 .همچنان گیر ذهنی من اینه که توی موج شماری به سبک کلاسیک مطمئنم که سلیقگی و تفاوت در دیدگاه ها خیلی زیاده. یعنی ممکنه من یه جور بشمارم شما یه جور دیگه. و هردو هم درست شمارش کرده باشیم. مخصوصا که در اون زمان و درجه امواج اهمیت نداشته باشه( منظور من از درجه امواج در اینجا طول و اندازه ها هست وگرنه در کلاسیک هم درجه امواج مطرحه. اما اندازه ها گاهی منطقی نیست از نظر قواره و زمانی نسبت به امواج قبل و بعدی از درجات متفاوت).
سوال من اینه که در الیوت هارمونیک این نقطه ضعف چطوری پوشش داده شده؟ آیا با نسبتهای فیبویی این نقطه ضعف الیوت کلاسیک برطرف میشه ؟ و همین باعث میشه که من و شما باید در موج شماری به سبک الیوت هارمونیک به یک موج شماری
مشترک برسیم؟ یا موارد دیگه ای هم هست؟
⭕️3 .حالا نکته و گیر ذهنی بعدی من اینه که گفته شد امواج B کم عمق ممکنه اتفاق بیوفته. و حالا مشکلم اینه که اگر عمق امواج 2 یا 4 از A عمیقتر از اصلاح کلی موج A ( تحت عنوان موج B) باشه، این آیا عدم تقارن بوجود نمیاره و بعدها در تشخیص امواج و موج شماری برامون مشکل ساز و دردسر ساز نمیشه؟ منظور من از عدم تقارن بازم از نظر درجه ای هست، توی ذهنم همیشه اینطور بوده که وقتی یک ساختار با درجه بزرگتر باشه، حرکاتش از نظر قیمتی و زمانی باید بزرگتر از امواج قبلی خودش از درجات پایینتر باشه.
( مثل همین مثالی که خدمتتون عرض کردم. یعنی تصورم همیشه این بوده که موج B چون یه درجه بالاتره، باید از نظر زمانی و مکانی قابل توجه تر و بزرگتر از مثلا موج 4 از A باشه. اگر اینطور باشه خب اینکه امواج کم عمق داشته باشیم این ساختار رو نامتقارن نمیکنه؟) امیدوارم که تونسته باشم منظورمو برسونم.
پاسخ سوال 23
اول از همه, شمارش امواج به سبک کلاسیک برای ما معیار نیست پس وقت گذاشتن روش باعث سردرگمی شما در خصوص الیوت هارمونیک میشه. و شما از فضای اصلی یادگیری و تمرکز روی این سبک دور میکنه.
1 . خیر قانون نیست چون شمارش subjective هست ممکن هست شخصی موج پنج از سه کشیده, طولانی تر حساب کنه.
2 . در الیوت کلاسیک به هیچ عنوان مبحث زمان امواج مطرح نیست همانطور که در الیوت هارمونیک نیست. در الیوت هارمونیک عمق امواج مشخص هست. موج b از سه معمولا تا 50 درصد یا 61 درصد اصلاح میکنه و اگر کم عمق باشه حتی تا 10 درصد فقط اصلاح میکنه و اگر عمیق باشه تا 80 درصد یا 90 درصد هم کشیده میشه.
موج b از پنج هم به همین ترتیب موج دو اگر کم عمق باشه موج چهار عمیق و غیره و با تلفیق شناسایی ساختار و نسبت های Reg و تناوب ها و دید نسبت به طولی که یک موج در درجات متفاوت میتونه داشته باشه مشکلی پیش نمیاد. هرچی جلو تر برید بیشتر متوجه میشید مگر اینکه قصد داشته باشید مثل الیوت کلاسیک بی تفاوت از کنار ساختار و ریز موج ها عبور کنید و نسبت ها رعایت نکنید بله قطعا به مشکل میخورید.
3 . در الیوت هارمونیک بحث درجه مطرح نیست, این بحث کافیه چارت باز کنید تا پی ببرید چقدر میتونه به شما دید اشتباه در شمارش بده چون شمارش از ساختار گرا به الگو گرا تغییر میده.
سوال شماره 24
ببخشید، در مورد همپوشانی امواج در الگوی مثلث ایمپالس، طرز تشخیص مثلث چیه، آیا هر ۵ موجی که اورلپ داشت مثلثه؟ یا ممکنه اشتباه موج شماری باشه. و قسمت بعد اینکه اصلاحات بسیار سریع که در حد یکی دو کندل بزرگ انجام میشن رو چطور میشه اتمام اصلاح تشخیص داد؟ صرفا ضرایب فیبو؟
پاسخ سوال 24
در مورد مثلث موربی که در الیوت کلاسیک وجود دارد و اتفاقی که در الیوت هارمونیک میفته در جلسه دوم فصل دوم که اگه خدا بخواد تا امشب گذاشته میشه توضیحات لازم داده میشه.
سوال شماره 25
سلام مجدد امکانش هست این موج شماری رو بررسی کنید ایراداتشو بفرمایید.سهم نوین هست.
پاسخ سوال 25:
موج c از یک شما خیلی کوتاه شده بررسی مجدد کنید. در حالت نرمال موج c حداقل 0.764 نسبت به موج a کشیده میشه.
سوال شماره 26:
ممنون از برنامه ی آموزشی متفاوتتون. آیا با دنبال کردن این آموزش های شما صفر تا 100 الیوت هارمونیک رو یاد میگیریم و نیاز به آموزش خاص دیگه ای نیست؟ و اینکه من در اون بک تست دیدم اهداف رو با سطوح فیبو پیدا میکردین. نحوه ی صحیح ترکیب این دو هم در سرفصل آموزشتون دیده شده؟
پاسخ سوال 26:
در این دوره به غیر از الیوت هارمونیک, سبک HER گفته میشود که با ترکیب دو سبک به ستاپ های متفاوت و تحلیل دقیق تر میرسید. اگر عمری باشه و تا انتها پیش بریم, بله قطعا نیاز به مباحث دیگری نیست و فقط تمرین و تجربه .
سوال شماره 27:
درباره تحلیل ارائه شده در آخر این جلسه (موج ایمپالس a) : فرمودید موج a از سهی اصلی، از موج یک عبور نکرده است پس موج c بزرگی را انتظار داریم. به همین شکل در موج پنج اصلی
نیز همین اتفاق افتاده و موج a از پنج، از انتهای موج سه عبور نکرده اما موج c ی بزرگی نداریم. این اتفاق فقط در موج سوم میافته؟(عکس شماره 1)
2 .سعی کردم شمارش کلاسیکی که در جلسه اول از فصل اول انجام دادید رو با الیوت هارمونیک پیاده سازی کنم.)عکس شماره 2 ( ممنون میشم اشکالات رو بفرمایید. به خصوص موج پنج که هرجوری شمردم بهتر از این نشد.(عکس شماره 3 )
پاسخ سوال 27
گفته شد موج a از سه طول کمی داشته و قبل از انتهای موج یک تموم شده و خب چون موج سه اصولا کشیدگی بیشتری داره پس موج c از سه, طول بیشتری داره اما موج پنج که کشیدگی نداره همیشه، خیلی کم اتفاق میفته. اما اگر موج a از پنج حرکت خیلی کوتاهی داشته باشه. بله موج c از پنج هم کشیدگی بیشتری داره.
سوال شماره 28:
در موج شماری، ایا شَدوی موج چهار میتونه وارد محدوده ی موج یک بشه؟ یا فقط کلوز کندل موج چهار اصل موج شماری هست که نباید وارد موج یک بشه؟
پاسخ سوال 28:
در روند ایمپالس خیر موج b از سه هم هیچگاه توسط موج 4 شکسته نمیشه. گاهی در امواج زیگزاگ اصلاحی این اتفاق میفته در صورتی که موج سه روی یکی از نسبت های عادی تموم نشه و حرکت کوتاه تری داشته باشه که توضیح داده میشه.
سوال شماره29
ببخشید، سوال دیگه ای که داشتم اینه که شدوهایی که بعضی جاها ایجاد میشه و در تایم خیلی پایین ایجاد شدن رو باید شمارش کرد و تو محاسبه فیبو لحاظ کرد؟
پاسخ سوال29:
حتما تمامی حرکات قیمتی باید محاسبه و در نظر گرفته شوند. همان shadow در تایم فریم های پایین تر آرایشی از امواج بوده.
سوال شماره 30:
ممنون و سپاسگزارم بابت لطفی که به ما داشتید و این دوره برگزار شده. بهترین ها رو براتون آرزو میکنم. بخاطر اینکه من هم چندسال بخاطر آموزش های غلط سردرگم بودم. و فکر میکردم اصل الیوت افراد موج ها رو به دید خودشون لیبل گذاری میکنن. و جوابها یکسان نیست ولی از وقتی که با کانال شما و الیوت هارمونیک(HER) آشنا شدم فهمیدم این سالها به اشتباه الیوت رو خوندم. و فقط و تنها اسمش رو فهمیدم و به خودم حق میدم. چون هر چی گشتم کسی نبود راه درست رو به ما آموزش بده. (باهزینه های گزاف)و مضاف گمراه و گمراه تر میشدیم.
حالا که این فرصت طلایی نصیب ما شده و مستقیم ارتباط داشته باشیم با جنابعالی سعادتیه که نصیب ما (جامع ایرانی) شده و خوشبحال اوناییکه بدون حاشیه)فرصت به خودشون( سفت و سخت دنبال میکنن تا مثل من جواب سوالات مبهم این چنسال رو بگیرن و چون حس میکنم یه انقلاب سراسری داره تو الیوت با شما اتفاق میفته(HER) و چیزی فراتر از افکار ما که تمام سبک ها درونش نهفتس مثل پرایس. سپاسگزارم!
عذر میخوام سوالم خارج از جلسه اخیر هست. فرض کنیم من به دید خودم ساختار رو شناسایی کردم و امواج از نظر خودم درست بودن و به موج iv رسیدم. میزان اصلاحش بیش از0.667 بوده(حداکثرنسبت) ممکنه اینجا آلارم اشتباه رو بگیرم. که این iv نیست و اشتباه شمردم و مثلا b از iii هست. ممنون!
پاسخ سوال 30
اگر شما درست شمارش کرده باشید و ساختار سه موجی از موج سه درست تشخیص داده باشید، همچین اتفاقی نمیفته. موج a از سه هم اگر خیلی طولانی باشه خب زمانی که موج c به طور فرضی بخواد پیش بیاد، موج سه از نسبت های عادی عبور میکنه. پس طول امواج رو هم در نظر بگیرید. البته این ها به صورت تجربی کم کم در ضمیر نا خود آگاه شکل میگیره پس هرچی بیشتر با ساختار ها آشنایی داشته باشید این موضوعات هم مرتفع میشه.
به عنوان مثال این هم نمونه شمارش در چارت یورو 5 دقیقه و با رعایت ساختار و نسبت ها پس تا زمانی که موج B از سه شکسته نشده شمارش شما میتونه در صورت رعایت این موضوعات درست باشه.
موج دو کم عمق = موج چهار عمیق
عمق بیش از حد موج چهار = طولانی تر شدن موج پنج
سوال شماره 31:
با سلام الیزابت نرسسیان گفتن در الیوت هارمونیک موج ۱ کشیده وجودنداره.ولی در مطالب قبلی اومدن و موج ۱ کشیده رو در الیوت هارمونیک توضیح دادن؟ استاد مطالبی رو که میگن رو متوجه میشم ولی نمیتونم رو چارت پیاده سازی کنم چیکارباید بکنم؟
پاسخ سوال 31:
متاسفانه به قسمت نسبت های reg نرسیدیم تا دلیل کشیده نشدن موج یک رو توضیح بدیم. در مورد پیاده سازی هم طبق سر فصل, به مرور پیش میریم و مشکلی از این بابت نخواهید داشت.
سلام عرض میکنم خدمت تیم قوی و با مرام پیکنیک تحلیل و خانم نرسسیان عزیز، امیدوارم هرجا که هستین حال دلتون خوب باشه، خدا قوت.من یکی از افرادی هستم که خیلی خیلی خیلی زیاد برای این دوره هیجان دارم. ولی چون هیچ وقت الیوت رو کار نکردم و الیوت کلاسیک رو هم بلد نیستم شاید سوالم خیلی خوب نباشه ولی مسلما به درد خودم میخوره. توی این تصویر طبق چیزایی که آموزش دادین موج شماری رو انجام دادم حالا نمیدونم درسته یا نه.
از خودم بپرسین میگم که اشتباهه، چرا که چند تا مشکل داره از لحاظ کلاسیک و نمیدونم که این قوانین توی هارمونیک موجوده یا نه. مثلا موج چهار وارد محدوده موج یک هارمونیک شده ولی اگه به صورت کلاسیک شمارش بشه وارد نشده و درسته. و یا اینکه موج سه نباید کوتاه ترین باشه که توی تحلیل من کوتاهترینه. حالا نمیدونم چجوریه ولی لطفا در مورد این موج شماری من و مشکلاتش بهم بگین.
مورد بعدی اینکه بنده وقتی چارت روباز میکنم نمیدونم دقیقا چیکار باید بکنم و از کجا شروع کنم، لطفا بگین که از لحظه ی اول باز کردن چارت تا آخر به ترتیب چه کارایی رو باید انجام بدیم.ممنون
الان با این شمارش شما باید توقع یک موج C داشت.که خب چون از قبل چارت به صورت کلی به جزئی شمارش نکردید و صرفا فقط از نقطه ای شروع به شمارش کردید متوجه نشدید که این یک دابل زیگزاگ از یک روند اصلاحی هست و بعد کف هم شکسته میشه. شمارش درست ضمیمه شده.
سوال شماره 32:
۱ -سوالم اینه که تو امواج ایمپالس موجهای اصلاحی هم باید ۳ موجی باشن یا میشه موج اصلاحی به صورت شارپ باشه و سه موجی تشکیل نده؟
۲ -ساختار اصلاح امواج جنبشی و ایمپالس تو هارمونیک الیوت متفاوته؟
۳ -آیا اصلاح عمیق توی موج ۲ و ۴ هم میتونه اتفاق بیفته؟
۴ -شما شخصا اعتقادی به موج شماری advanceg get دارین یا همه موج شماری ها رو دستی انجام میدین؟
پاسخ سوال 32:
1- امواج اصلاحی ساختار های متفاوتی داره که توضیح داده میشه پس این سوالات خواهشا در جلساتی که میخواد ارائه بشه پیدا کنید. چون سعی میکنم کوچک ترین نکته در این دوره جا نندازم.
2 – تفاوت در نوع شکل گیری هست اما از نظر ماهیت خیر تفاوتی ندارند. همچنین اصولی تر از کلاسیک هستند و ساختار های غیر قابل پیش بینی به دلیل نوع ساختار هارمونیک حذف شده اند.
3- اگر موج دو عمیق باشه موج چهار کم عمق و برعکس
4 – به هیچ عنوان از برنامه هایی که در خصوص شمارش امواج هستند استفاده نکنید. اول از همه که این برنامه ها در سبک کلاسیک شمارش انجام میدن و هیچ قانونی رعایت نمیکنن. پس ربطی به سبک ما نداره نکته بعدی اینکه اشتباهات تو این نوع شمارش ها تقریبا 100 هست. یعنی اگر شما به یک الیوتیست کلاسیک شمارش اون برنامه نشون بدید از هر تیکه یک ایراد برای شما بیرون میکشه.