بررسی ساختار قیمت(FTR)

بررسی ساختار قیمت(FTR)

در این مقاله من قصد توضیح یکی از این دو بخش مهم از ساختار قیمت یعنی FTR را دارم. با همدیگر توضیح خواهیم داد که این به چه شکلی است، کجا می توان آن را پیدا کرد و نقش آن در ساختار قیمتی چیست.

قبل از حل پازل PA و قبل از این که بتوانیم آن را با موفقیت بخوانیم ابتدا باید قسمت هایی را که این پازل تشکیل می دهند بفهمیم. بعد از همه ی اینها، هر ساختمان از قطعات آجر و سنگ ساخته شده است.

برای همه ی ما در RTM، زیبایی پرایس اکشن در ساختار خیره کننده همچون کلیسای جامع شاتر می باشد. تفاوت تنها در این است که آجر و سنگ های ساختمان واقعی در اینجا FTR,PRICE,DIAMONDS,QUASIMIDOS,FAKEOUTS,ENGULFS,CAPS و غیره است. در بلوک های ساختمانی ساختار قیمت هیچ چیز به اندازه FTR,ENGULF مهم نیست.

FTR را باید قبل از اینکه کسی بتواند به مراحل بعدی برود به درستی فرا گرفت. لطفا عجله نکنید، فراگیری PA یک سفر جالب است پس از ان لذت ببرید.

FTR چیست؟

خب! FTR  در واقع چیست؟

FTR به معنای ناتوان از بازگشت Failure to return

صبر کنید…

این سه سوال مهم باید پاسخ داده شوند.

1- چه کسی می خواهد باز گردد؟

2- آنها کجا می خواهند باز گردند؟

3- چرا بر روی یک سطح آنها ناتوان هستند؟

 

همه می دانند که وقتی قیمت به یک مانع مشخص نزدیک می شود یا آن را می شکند به محض اینکه آن مانع شکسته شود دو حالت ممکن است رخ دهد:

قیمت یا به زیر/بالا مانع باز می گردد و در مسیر خلاف جهت شکست پیش می رود یا ناتوان از بازگشت خواهد بود و در جهت شکست پیش می رود. در سناریو دوم یک FTR تشکیل می شود. همیشه این اتفاق می افتد و شناسایی این موضوع از اهمیت حیاتی برخوردار است. چرا؟

خب یک قشار فروش/خرید همواره پس از تشکیل FTRکه قیمت آن را ترک نموده وجود دارد. آیا می توانید مفهوم را درک کنید؟

خب الان بیایید نگاهی به آناتومی FTR بیندازیم.

در تصاویر زیر می توانید دیاگرامی را که به انواع مختلف FTR اشاره دارد ببینید. با دقت به آنها نگاه کنید. شاید آنها کمی متفاوت به نظر برسند اما در واقع از لحاظ ساختاری کاملا یکی هستند.

خط قرمز بیانگر یک مانع است که می تواندRESISTANCE/ SUPPORT باشد. یک FTR در جهت مخالف( بعداً توضیح داده می شود.) یا محدوده یک PAZ  (PRICE ACTION PAZ)

در نقطه 1 تحرکات قیمتی مانع را می شکند و در نقطه 2 اصلاح انجام می شود. بی ربط است اینکه PA دوباره از مانع عبور می کند یا خیر. (مانند مثال های 2 و 4 در شکل بالا.)

در دورترین نقطه اصلاح یک Base معمولا شکل می گیرد.(نقطه b). سپس PA به حرکت خود در جهت مخالف (بعداً توضیح داده می شود. )یا محدوده یک PAZ (Price action PAZ )

در نقطه 1 تحرکات قیمتی مانع را می شکند و در نقطه 2 اصلاح انجام می شود. بی ربط است اینکه PA دوباره از مانع عبور می کند یا خیر (مانند مثال های 2 و 4 در شکل بالا).

در دورترین نقطه اصلاح یک Base معمولا شکل می گیرد. (نقطه b)سپس PA به حرکت خود در جهت شکست ادامه می دهد.

FTR پس از شکست (H,L) که پس از شکست مانع تشکیل می شوند یعنی C مورد تایید واقع می گردند. در واقع تنها پس از شکست (C) می توانیم بگوییم که PA ناتوان از بازگشت شده است.

خب حالا بعد از اینکه FTR تشکیل شد یک مستطیل بیس (b) آن شکل داده و به جلو انتقال می دهیم. اکنون که به مطالعه دیاگرام FTR ها پرداختیم می توانیم مثال هایی زنده از آن در چارت را مشاهده کنیم:

 پس از شکست SUPPORT/RESISTANCE:

FTR  پس از شکست نواحی حمایتی و مقاومتی از انواع رایج FTR ها هستند. آنها در همه جای چارت وجود دارند و شما خواهید آموخت که آنها را به دست آورید. شما حتی می دانید که SUPPORT/RESISTANCE MAJOR همچون نوعی   MINORای آنها وجود دارند. مهمترین SUPPORT/RESISTANCE LINE ها پر اهمیت ترین خطوطی هستند که ما برای تشکیل FTRبه آنها اختصاص دهیم که FTR ها از آنها پیروی کنند.

 

دسترسی سریع

مقالات مرتبط

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}
جستجوهای محبوب:
برای دیدن نوشته هایی که دنبال آن هستید تایپ کنید.