مشخصات شمارش امواج در سبک الیوت کلاسیک

در راهنمای جامع زیر به تمام سؤالات مربوط به شمارش امواج در الیوت کلاسیک تریدرها از سطح مبتدی تا حرفه ای پاسخ داده شده است.

در امواج الیوت بعد از شکستن خط روند آیا پولبک به خط روند موج 2حساب میشه؟

Δ

خیر نحوه شروع شمارش و دسته بندی امواج و ساختارها را توضیح داده ایم پس شما مطالب رو مشاهده نکردید.

فرموده بودید که موج b از سه میتواند عمیق شود ! آیا میتونه در شرایطی پایین تر از موج دوم نیز بیاید؟سوال بعدی هم اینه که چون شروع شمارش امواج که فرمودید برای همه ی چارت ها به یک مدل هست ! پس آیا میتونیم نتیجه بگیریم که هر چارت فقط یک نوع شمارش امواج درستی داشته باشد و ممکن نیست دو نوع شمارش امواج برای چارتی صادق باشه؟!

Δ

موجِ B از یک زیگزاگ هیچگاه پایین تر از شروعِ موجِ یک کشیده نمیشود. اگر شمارش به صورتِ اصولی و درست انجام شده باشد در انتها به یک سناریو و شمارش میرسید مگر اینکه دیتا کاملی وجود نداشته باشد و بینِ یک ایمپالس یا تریپل زیگزاگ یا موارد مشابه شک وجود داشته باشد. در این صورت دو سناریو به وجود می آید اما هیچگاه به دو نوع متفاوت شمارش نمیشود. مگر اینکه قواعد به صورت کامل رعایت نشود.

میخواستم بدونم موج های پهن شونده مانند شکل زیر چه جوری باید شمارش کنیم؟

شمارش امواج

شمارش امواج

Δ

این یک Flat Expanded است که در آموزش توضیح داده ایم.

سوالم این بود که ارتباط موج عمیق b در موج -III – با موج -II – و -IV – چیه؟  آیا به تناوب روی همدیگه اثر عکس دارن یا رابطه مستقیم دارن و یا از نسبت های خاصی پیروی میکنن؟

Δ

این مبحث را توضیح داده ایم اما برای اینکه بی جواب نمونه موجِ B عمیق اگر در موجِ سه اتفاق بیفتد موج چهار احتماال کم عمق میشود و اگر موجِ دو و چهار هر دو کم عمق بودند موجِ B از پنج عمیق میشود و معمولا موجِ B از یک هم میتواند بسیار عمیق یا بسیار کم عمق باشد که تاثیری برروی امواجِ دیگر ندارد.

یک: آیا میتونیم از قدرت فروشندگان و خریداران فارغ از نسبت ها جهت تائیدیه امواج خصوصا b,a و c استفاده کنیم؟!

دو: در امواج اصلاحی تمام مثلث ها همگرا بوده، و این یعنی در الیوت هارمونیک مثلث های واگرا نداریم؟!

سه: فرمودید در موج اصلاحی دو، از نوع مثلث نخواهد بود، منظورتون در کلیت موج دو هستش، یا فرضا در یک ریز موج های زیگزاگ از موج دو میتونیم یه مثلث داشته باشیم؟!

چهار: فرمودید که هیچگاه موج چهار با موج یک همپوشانی نداره! مگر در موج سه ای که روی یکی از نسبت های غیر معمول خاتمه یابد! آیا منظورتون سه از ایمپالس بود یا فرضا در سه ی یک زیگزاگ اصلاحی نیز صادقه این راهنما؟!

پنج: در ویدئو فصل دوم جلسه ی اول، دقیقه ی 25:23 بیان میدارید که چون موج a قبل از انتهای موج یک بوده، پس میدانیم که موج c که در جهت تکمیل موج 3 شکل میگیره، طولانی میشه؟! متوجه منظورتون نشدم! اگه میشه توضیح بیشتر بدید!!

پنج : در ویدئو فصل دوم جلسه ی دوم بخش سوم، توی قسمت بررسی چارت ( ده دقیقه ی آخر)، بنده متوجه توضیحات نشدم، اگه ممکنه یه خرده بازترش کنید! با سپاس فراوان

Δ

متوجه منظور سوال اولتون نشدم قدرت فروشندگان و خریداران چی هست دیگر ؟

در خصوص سوال دو زمانیکه گفته میشود در موج دو در هارمونیک مثلث وجود ندارد یعنی ندارد در صورتی بیشتر این اتفاق میفتد که موجِ چهار وارد محدوده موجِ یک میشود که در یک زیگزاگِ اصلاحی اتفاق بیفتد چون موجِ سه معمولا طولانی ترین موج می باشد.  زمانی که موجِ A از سه کوتاه میشود پس موجِ C نسبت طولانی خواهد داشت .

و نکته اخر بنده برای یک سوال نمیتونم برم ببینم در هر دقیقه چی گفتم و بعد بیام دوباره بازگو و توضیح بدم. قطعا توضیحات کامل بوده یا گفته شده گذری بر مطالب آینده است و توضیحات تکمیلی گفته خواهد شد.

اگر یک موقع شمارش اشتباه شد چه کار باید کرد؟  به طور مثال از ماهانه شمارش میکنیم تا برسیم به روزانه بعد از شمارش موج ها در تایم پایین تر اگر شمارش امواج اشتباه شد از کجا باید شروع یا اصلاح کنیم؟

Δ

قطعا اگر از ابتدا با دیدی مسلط و درست و اصولی شمارش طبقِ نحوه توسعه انجام شود، دیدگاه اشتباه نخواهد بود. یا اگر هم باشد، با روشی طبقِ شکستِ محدوده هایی که نباید اتفاق بیفتد در هر تایم فریم میشود تجدید نظری بر روی تحلیل کرد. به عنوان مثال اگر محدوده ای در تایم فریم 4 ساعته که طبق اصول شمارش نباید شکسته شود انجام شد و تحلیل Fail. پس میشود موجی که شمارش می کنیم این قسمت را تجدید نظر کرد و برای دقت بیشتر شمارش کلی چارت را بررسی کنید.

استفاده از اورلپ ها در امواج آیا کارایی داره؟چگونه اورلپ ها رو تشخیص بدیم؟

Δ

فکر کنم شما از ابتدا با یک دیدگاه اشتباهی وارد مبحث شدید. یا اصلا آموزش ها را مشاهده نکردید. چون سبک و روش متفاوت الیوتِ کالسیک میباشد و Overlap به معنای ورود موجِ چهار به موجِ یک می باشد. و در این خصوص توضیح داده ایم. دیگر تشخیص overlap چه چیزی است متوجه نمیشم.

الگو های اصلاحی ترکیبی در هارمونیک آیا وجود دارند مثال زیگزاگ ایکس موج فلت؟

2)دربازار ایران صف های خرید وفروش وجود دارن اگر یک موج ساختارش این چنینی باشه و ریز موج داخلی نداشته باشه باید ساختار داخلیشو چند موجی فرض کنیم ؟

3 )همچین ساختار هایی که در عکس مشاهده میکنین رو چطور باید شمارش کرد؟

4)روابط فیبوناچی امواج این درصد ها برای بازار سهام ایران هم همان درصد هارو میتونیم استفاده کنیم؟ یا صدق نمیکند؟

یک درخواست هم داشتم لطفا از بازار سهام هم لطفا مثال بزنید با تشکر از زحماتتتون.

Δ

اصلاح های ترکیبی در الیوت هارمونیک وجود ندارند و تمامی ساختار های اصلاحی را توضیح دادیم. اگر ساختار درست شمارش کنید این مطلب هم مهم نیست و به سادگی متوجه ساختار می شود. به عنوان مثال ما فکر میکنم چند موجِ A و B و یک و دو که عمیق هستند در این ساختار وجود داشتند نسبت های فیبو، الیوت هارمونیک متفاوت از نسبت های کالسیک میباشد.  اما نسبت ها میتوانند متفاوت از نسبت های عادی که برای یک جفت ارز گفته میشود باشند. که توضیح می دهیم.

1-آیا شمارش امواج انجام شده صحیح است؟(گذشته چارت یک حرکت نزولی بوده که طبق تحلیل خودم ساختار زیگزاگ اصلاحی داشته). مشکل اصلی من هنوز هم شروع شمارش هست که واقعا در مارکت کریپنو کارنسی برای من حداقل گیج کننده هست. آیا مطلبی در آینده در آموزشتون هست که به رفع این مشکل کمک کنه؟ و حال اگر ممکن هست برای مثال های آموزشتون از چارت های مارکت کریپتو هم استفاده کنید.

2-  معیار عمیق بودن موج 2 و 4 نسبت فیبوناچی اصلاح هست؟

3- در یک اصالح به فرم دبل زیگزاک ممکن هست که زیگزاگ دوم از کف زیگزاگ اول پایین تر نرود؟

4- اگر در ابتدای یک چارت یک ایمپالس نزولی باشد در این چارت همیشه ایمپالس ها نزولی و اصلاح ها صعودی است؟ در این حالت همیشه ترند چارت نزولیست یا میتواند ترند کلی چارت صعودی شود؟ ممنون از شما که انقد بی چشم داشت وقت میزارین.

Δ

در خصوص شمارشی که انجام شده نظر نمیدم. چون واقعا متوجه نمیشم فقط یک سری لیبل میبینم. و همینطور ساختار مورد توجه قرار نگرفته واقعا چطور باید بگم درسته یا خیر؟ در خصوص شروع شمارش هم توضیح داده شدباز. در مثال های آتی شاید مشکلاتتون مرتفع بشه. معیار عمق یک موجِ اصلاحی درصد اصلاح است. در خصوص سوال سه هم باز در ویدیو ها توضیح داده شد.و خیر چنین اتفاقی نمیفتد.خیر همیشه چارت نزولی نخواهد بود و در این خصوص هم باز توضیح داده شد . به عنوان مثال پس از تکمیل یک ساختار اصلاحی امکانِ پدید آمدن یک ساختار ایمپالس یا تغییر کلی روند وجود دارد.

1- مشکلی که برای من توی شمارش این سبک از الیوت پیش اومده اینه که:  وقتی ما روند رو تشخیص دادیم و یه جایی به اصلاح رسیدیم، حالا اولین موج که داره بعد از اتمام اصلاح شکل میگیره a هست یا 1. اینکه کدوم نسبت ها قراره براش اتفاق بیفته. در واقع با این forecast و شمارش اولین موج بعد از اصلاح مشکل دارم. مثالش همین چارت EURUSD که من به فرض یه زیگزاگ ساده برای اصلاحش روی فیبو داخلی 38۸2 گرفتم. و بعد مثال انتظار موج C رو داشتم. حاال این موج C که میخواد شروع بشه اول 1 از ایمپالس هارمونیکش رو میسازه یا a از 1 ایمپالسش.

2- مورد بعدی هم اینکه چه جوری بفهمیم اصلاح با زیگزاگ ساده تموم میشه یا ممکنه فلت و مثلث تشکیل بده؟ چون همین چارت رو خودتون گفتین احتمال flat expanded داره که کامال هم درسته و ظاهرا به همین سمت هم داره میره. میخواستم ببینم مثال وقتی زیگزاگ ساده تموم شده میتونیم جوری این موضوع رو تشخیص بدیم یا باید منتظر شکل گیری امواج بمونیم. بازم تشکر فراوان.

 

Δ

زمانی که شما اصلِ استفاده از تایم فریم ها رو بلد باشید به این مشکل برنمیخورید. موجِ یک از سه موج تشکیل میشود و موجِ A از پنج موجِ هارمونیک. تمام این مطالب هم توضیح داده شده زمانی که درجه موج رو بدونید متوجه میشید که حداقل تارگت موج یک تا چه محدوده ای میتونه باشه. همینطور تارگت های projection و natural هم مشخص هست. در خصوص نحوه تشخیص اصلاح های پیچیده هم توضیحات کافی داده شد و برای هدر نرفتن انرژی ویدیو با دقت بیشتری ببینید.

همینطور که گفتین ما در هارمونیک از کف مطلق برای شمارش استفاده نمی کنیم. و فرمودید که با داده های موجود گذشته چارت را شبیه سازی می کنیم. در تصویر که می بینین کدام نوع شبیه سازی درست است. با توجه به اینکه روند بلند مدت سهام صعودی است و چه لیبلی باید برای آن گذاشته شود؟ اگر میشه در جلسه بعد درمورد نحوه شروع شمارش یک مثال دیگر  بزنید. با تشکر!

Δ

اگر دیتا کامل هست قسمتی که ساختار مشخصی ندارد حذف شود در خصوص Simulation هم درباره چارتِ جفت ارز ها در مارکت فارکس بود از زمانی که دیتا قبل از عرضه و تقاضا حقیقی در دسترس نیست.

2-در مورد شروع شمارش امواج اگر راه حلی وجود داره که بتونیم از یک سقف و کف در روزانه شروع به شمارش کنیم و در تایم های چهار ساعته و یا یک ساعته معامله کنیم و در آینده هم همون رو ادامه بدیم و بریم جلو لطفا بگید ممنون میشم. به این خاطر این سوال رو پرسیدم بعضی از نمادها مثل شاخصهای داوجونز و نزدک و… از سال1971در تریدینگ ویو نیستن از سال 2111 به بعد موجود هست. اگر بشه در تایم روزانه شروع به شمارش کرد و در تایم های پایین تر معامله عالی میشه. اگرم که راه حلی نیست بازم ممنون.

Δ

از سایت stooq.com برای رفع مشکلتون استفاده کنید.

خیلی از مواقع موج a در ابتدای روند به صورت یک حرکت با مومونتوم قوی شکل میگیره که معمولا ریز موج های این حرکت قابل شناسایی نیست، میخواستم بدونم این ترفند های شمارش در ادامه گفته میشه یا با تمرین زیاد باید به شناسایی این سطوح برسیم؟

شمارش امواج

شمارش امواج

Δ

با استفاده از Node ها و تاییدیه گرفتن از طریق فیبوناچی می تونین تعیین کنین که چه موجی بوده و اینکه اگر مربوط به تایم فریم های باال باشه می تونین در تایم فریم های پایین بررسی دقیق تری داشته باشین و اگر مربوط به تایم فریم های پایین باشه می تونین Spike هارو یک موج ایمپالس در نظر بگیرین.

شمارش این چارت را در جلسه سوم بخش دوم. انجام داده اید و چرا موج A ، موجی شمارش کرده اید؟

Δ

این محیطی که روی اون موج شماری میکنید چیه؟ میدونم که تریدینگ ویو هست ولی من هر چی گشتم همچین محیط به این خوبی و سریعی ندیدم. با توجه به اینکه ما توی ایران اکثرا از متا تریدر استفاده میکنیم مشکلی که داره دیتا ناقص هست.  نهایتا تا سال 2011 رو دیتا داره. بهترین نرم افزار یا محیط برای اینکه روش موج شماری هامون رو انجام بدیم چیه؟ ممنون میشیم یه توضیح در این باره بدید.

و اینکه آیا این درسته که یه بار از ابتدای چارت به صورت مولتی تایم موج شماری رو انجام بدیم تا تایم پایین بیاییم و ذخیره کنیم و همیشه دیگه ازش استفاده کنیم؟ ممنون

Δ

راجع به سوال اولتون بهترین نرم افزار Tradingview  هست که دوستان آموزششو قراردادن.(جهت مشاهده کلیک کنید.)  راجع به سوال بعدتون هم بله! از تایم فریم های بالا شمارش کنید به سمت قیمت الیو بازار و تایم فریمتون رو کاهش بدین تا به تایم فریم معاملتون برسین.

آیا این موج شماری درست است؟

موج شماری

نمونه ای از شمارش امواج

Δ

این قسمت رو حتما بررسی کنین دوباره. و اینکه سعی کنین برای موج شماری از ابزار نوشتاری تریدینگ ویو استفاده کنین نه ابزار موج شماریش. اینجوری موج شماریتون ظاهر بهتری
پیدا میکنه و بهم ریخته و گیج کننده نیست.

نمونه ای از شمارش امواج

شمارش امواج

لطفا کتاب معرفی کنید در مورد همین امواج الیوت هارمونیک که خانم نرسسیان تدریس می کنند.

Δ

جامع تر از دوره آموزشی نیست ، البته اگر اصرار به کتاب دارین می تونین از کتاب Fractal Forecasting آقای کپسی استفاده کنین البته ترجمه نداره.

من یک چیزی رو که متوجه شدم اینه که: موج چهار که کوچیک میشه موج پنجم کوچک میشه. از طرفی موجه b از سه کوچک میشه موج چهارم کوچک میشه حتی اگه موج دو هم کوچک بوده باشه آیا درست عرض میکنم. با تشکر از شما.

موج شماری

شمارش امواج

Δ

در رابطه با روابط امواج در سبک HER توضیح داده خواهد شد.

من متوجه نشدم در جلسه آخر ، چجوری فهمیدیم که یک فلت داریم ؛ یعنی در واقع فرض بفرمایید در سال 2008- 2007 هستیم و هنوز نمی دونیم که قراره کف موج c اصلی شکسته بشه یا نه . از کجا باید بفهمیم اون قسمت FA هست یا موج x از abc اصلی ؟ از این لحاظ میگم چون هم موج FA و هم موج x از یک زیگزاگ ساده تشکیل میشه و از این جهت هم نمیتونیم تایید بگیریم که FA لیبل بذاریم یا x?  امکانش هست بفرمایید من کجا دارم اشتباه میکنم ؟ چون دوبار ویدیو رو دیدم ولی متوجه نشدم. ضمنا سبکتون خیلی دوست داشتنی و عالیه سپاس از وقتی که میگذارید.

Δ

فاکتور هایی مثل حجم و مومنتوم هستن که می تونه به شما این موضوع رو نشون بده. همین طور شکل گیری امواج در لگ بعدی. ولی در کل قطعیت در چیزی نداریم.فقط موردی که احتمال بیشتری برای به وقوع پیوستن داره رو انتخاب می کنیم.

ملاک جداسازی هر موج چی هست؟ تک موج ها رو چجوری باید جدا کرد؟ مثلا تو این تصور آیا باید به این شکل موج شماری بشه یا کل قسمت صورتی رنگ رو یک موج درنظر بگیریم؟ چه قاعدهای برای جداسازی امواج وجود داره؟

شمارش امواج

شمارش امواج

Δ

ملاک جدا سازی موج بررسی ریز موج و تاییدیه گرفتن هست ما الکی شماره  گذاری نمی کنیم.

ما از کجا تشخیص بدیم مثلا موج a از 3 کوتاه تره ولی موج c از 3خیلی بلندتر؟ یا در شمارش لایو بازار از کجا بفهمیم موج 3 ایجاد شده قراره کشیدگی زیادی داشته باشه تا 4 برابر موج 1 باشه؟ توجلسه آخر موج Fa از فلت که شارپ نبود پس از کجا فهمیدید میخواد فلت باشه ؟

Δ

تا موج C تشکیل نشه شما متوجه نمیشین که A کوتاه بوده یا خیر.  و اینکه 3 چه میزان کشیدگی خواهد داشت. می تونین از Fibo Cluster و Node ها کمک بگیرین که در آینده گفته خواهد شد.

1- در بورس ایران مشهور است که بسیاری از سهم ها اصطلاحا پروژه میشه و بصورت تصنعی بالا و پایین میشه. و اما سوال؛ فرضا در یک اصلاح فلت، در صورتی که بعنوان مثال اگر با لگ efb مواجه باشیم (همان پروژه شده) آیا با توجه به نسبت ها – که خواهیم آموخت – این گونه امواج(دستکاری شده) قابل شناسایی اند، یا اصلا چنین بحثی موضوعیت نداره؟

2 – در فایل های آموزشی که تا به حال ارائه کرده ایم، شما یکسری پیش فرض هایی در ذهن دارید که ما نداریم. و این باعث میشه توی موج شماری، شما خیلی راحت لیبل گذاری کنید، در صورتی که ما سردرگمیم!!! ممنون میشم که یا پیش فرض ها رو بفرمایید یا حین لیبل گذاری دلیل آن را ذکر کنید.

Δ

نماد هر چقدر جامعه هدف گسترده تری داشته به نرمال بودن نزدیک تر هست ( از لحاظ علم آمار) و چارت نرمال تری پیش رو دارین ولی خب در کل علم تحلیل تکنیکال پیش بینی همین موضوعات هست . در رابطه با موج شماری شما باید تمرین کنین تا چشمتون عادت پیدا کنه و خب توی هیچ کاری یک شبه حرفه ای نمیشین.

تقریبا داره کم کم هر آموزش و هر جلسه ای که میگذره بخش هایی از ابهامات من داره برطرف میشه. و این خوشحال کنندس و از این بابت خیلی خوشحالم. و منتظر میشم بقیه ابهاماتمم به همین ترتیب برطرف بشه اما یه سوالی که الان ذهنمو درگیر کرده اینه که شما چندجا از زمان صحبت کردید، آیا در روش الیوت هارمونیک، تحلیل زمانی داریم؟ یا بهتره بپرسم میتونیم وقوع امواج و وقایع رو بر اساس زمان پیشبینی کنیم؟

Δ

به زودی در سبک HER به این موضوعات خواهیم پرداخت.

سوال اول( مربوط به عکس است) .  هر موج حتما باید ساختار سه موجی یا پنج موجی خودش رو تشکیل بده؟ مثلا یک موج 1 حتما باید سه موجی باشه یا ممکنه که به صورت یه خط صاف رفته باشه بالا بدون این که ABC تشکیل داده باشه و ما اونو به عنوان موج یک درنظر بگیریم. همین سوال رو برای موج a یا c هم دارم آیا حتما باید 5 موج تشکیل بدهند؟ منظورم از یک خط صاف چیزی هست که تو عکس مشخص کردم.

سبک HER

سبک HER

سوال دوم (که ربطی به عکس نداره) در مورد قوانین چهار گانه مثلا قانون عدم اورلپ موج چهار در محدوده موج 1 آیا شدو رو هم باید به حساب آورد؟ یعنی شدو کندل هایی که به موج چهار تعلق دارند وارد محدوده موج یک شوند ولی کندل بالای محدوده موج یک بسته شود. اگر این اتفاق بیفته قانون را نقص کرده یا خیر ما نباید شدو رو به حساب بیاریم.

Δ

در رابطه با سوال اولتون شما مقداری دیدگاه کلاسیک دارین ما موج هارو همین جوری شمارش نمی کنیم. و تاییدیه میگیرم اگر تایم فریم پایین باشه و یک حرکت Spike رخ داده باشه فرض ما یک موج ایمپالبس هست تا اینکه بازار در آینده به ما نشون بده فرض ما درست بوده یا خیر.

خیر موج 4 نباید به هیچ عنوان به وارد محدوده موج 1 بشه.

موج 2 تا 91 درصد اصلاح کرده. مگه موج نباید 9 تا 23 درصد اصلاح کنه؟ الان بیشتر اصلاح کرده. مشکل کجاست؟

الیوت هارمونیک

الیوت هارمونیک

Δ

مشکل اونجاست که با دقت آموزش هارو دنبال نمی کنین و سوالات رو متناسب با جلسات نمی پرسین.موج 2 فقط نباید موج 1 رو کراس کنه.

در مباحث آموزشی قبلی فرمودین که در صورتی ک موج 2، تا 96 درصد اصلاح کنه، موج از 9تا 23 درصد اصلاح میکنه.خب در این جا ما سوپر سیکل بیت کوین رو داریم و اگه موج شماری
بنده اشتباه نباشه، ما در موج 4 هستیم. خب ولی تا 61/8 فیبو ریتریس هم تا اینجا اصلاح داشته . میشه یک توضیحی بدین؟

شمارش امواج

شمارش امواج

Δ

درباره مورد اول قانون نیست اصول هست، می تونه رخ نده. فقط زنگ خطری هست که ممکنه موج شماری اشتباه باشه که درباره موج شماری شما هم صادقه از دیتا کامل بیتکوین استفاده کنین و موج شماریتون رو تصحیح کنین.

چارت مربوط جفت ارز eurjpy که در فیلم ها شما هم شمارش امواج را انجام دادید. سوال بنده این هست که فرق بین ریز موج و موج رو در لایو بازار چطور متوجه بشوم ؟ همانطور که در شکل میبینید من فکر میکردم که موج پنچ به اتمام رسیده است. و انتظار تشکیل b بزرگ رو داشتم. ولی مارکت یک ریزموج b کوچک داد و بالا رفت. درخواستی هم که دارم اینه که اگر میشه  تمرین هم ارائه بدید همه دانشجو ها باهم موج شماری کنیم.

اصلاح امواج

اصلاح امواج

Δ

شمارش امواج ما بر اساس ماهیت موج هست.  وقتی ماهیت موج رو در نظر بگیرین این اشکالات به وجود نمیاد. حتما در تایم فریم های پایین شمارش امواج تون رو تایید کنید.

چرا اصلاح و از اون قبلش در نظر نگرفتید؟ این شمارش امواج بنده اشتباه هست؟( همون اولش )

شمارش امواج

شمارش امواج

Δ

در رابطه با شما دوست عزیز اگر اشتباه نکرده باشم چندین سوالی ارسال کرده بودین شما مشکل در یادگیری مفاهیم دارین حتما دوره رو یکبار کامل ببینین و ببیین در هر جلسه در رابطه با چه موضوعی صحبت کرده ایم و اون رو درک کنین و بعد شمارش امواج را انجام دهید.

اصلاح امواج

اصلاح امواج

 

دسترسی سریع

مقالات مرتبط

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}
جستجوهای محبوب:
برای دیدن نوشته هایی که دنبال آن هستید تایپ کنید.