در پرسش و پاسخی که در این قسمت ارائه می شود به تمام سوالاتی که در خصوص موج شماری الیوت هارمونیک برایتان پیش می آید پاسخ داده می شود.این مقاله در ادامه ی مبحث شمارش امواج الیوت کلاسیک می باشد.
♦موج شماری ماهانه و روزانه
در خصوص موج شماری ماهانه و هفتگی و روزانه سهم ثشرق. چند تا سوال داشتم:
1- در ماهانه اینکه لیبل 1گذاشتم با توجه به ساختارش بود.روشم درسته؟ قبلش در بازگشایی یه موج اصلاحی ریز هم در نظر گرفتم.
2- درهفتگی موج ابتدایی بصورت 5موج کاملا بنظر میرسه ولیبل a گذاشتم وادامه. ولی در روزانه براساس نسبتها 5موجی در اومد و سناریو دوم بوجود اومد. اشکال کارم چی بوده و کدوم نکته رو در نظر نگرفتم. و روش صحیح چیه؟
3- من از محیط ادونس گت استفاده کردم. اینجا بخاطر ابزار های جانبی اش( نه موج شماریش) اشکالی داره؟ و شما اولین گزینه رهاورد توصیه میکنید؟
در پایان واقعا واقعا واقعا خود نظم روش هارمونیک حیرت انگیزه ( چه شود با سبک HER ) درود بر تمام خدمتگزاران علمی بشریت.
Δ
راستش انقدر موج شماری بهم ریختس که واقعا نمی تونم تشخیص بدم. ادونس گت اصلا نرم افزار مناسبی جهت موج شماری نیست با اینکه نرم افزاری هست که بیشتر به جهت موج شماری ازش استفاده میشه. حتما از تریدینگ ویو استفاده کنین .همچنین بازمه که در موج شماری خلاقیت بیشتری به خرج بدین. الان اگر در طول دوره هم ما به همین شکل آموزش میدادیم شما رغبتی برای مشاهده داشتین ؟
♦
میتونه این موج شماری درست باشه؟ خط سبزم : موج a از 3 ب موج b قبل از اصلاح زیگزاگ واکنش داشته.
این قسمت رو حتما بررسی مجدد داشته باشین.سعی کنین حتما ریز موج ها رو بررسی کنین. تا کم کم چشمتون عادت پیدا کنه. البته بازار بورس ایران زیاد مکان جالبی برای تمرین ریز موج ها نیست .
سوالی که خدمتتون دارم اینه که آیا نسبت های فیبوناچی الیوت هارمونیک برای بازار فارکس ، برای بازار کریپتوها هم قابل استفاده هست؟ اگر قابل استفاده نیست برای نسبت های فیبوناچی بازار کریپتو چه منبعی را شما پیشنهاد می کنید؟ یا آیا خودتون زحمت میکشید این نسبت ها را برای بازار کریپتوها ارائه بدهید؟
Δ
نسبت امواج در الیوت هارمونیک توی بازار فارکس توسعه پیدا کرده. و در حال بهینه سازی این نسبت ها در بازار کریپتو هستیم.
♦درک صحیح موج شماری
استاد گرامی از کف 1000 دلار سهام گوگل تایم روزانه شروع شد. این شمارش آیا ساختارهای این سبک رو و موج شماری کلی رو تونستم خوب درک کنم تا اینجا؟
Δ
در تفکیک امواج مقداری مشکل دارین. به نظرم شاید به خاطر این باشه که قبلا الیوت کلاسیک کار میکردین. موج C که در نظر گرفتین 3 موجی هست که امواج A و C در سبک ما ایمپالس 5
موجی هستن. و پیش بینی که برای موج 5 گذاشتین 3 موجی باید باشه که فکر کنم 5 موجی در نظر گرفتین.
♦
تو این سه عکس و موارد دیگه دیدم که موج C در ظاهر سه موجی هست. مشکل از کجاست ؟ آیا به خاطر اینه که موج 2 یا 4 انقد کوچیک هستن که در یک تایم فریمی دیده نمیشه و برای دیدنش باید به تایم فریم پایین تر رفت؟ یک بار این سوال رو در در کانال تون مطرح کرده بودید ولی متوجه جوابی که دادید نشدم.
Δ
بله گاهی اوقات شاهد موج B از 3 و 4 عمیقی هستیم به دلیل تناسبات و غیره ، اگر ریز موج هارو بررسی کنین مشکلتون رفع میشه.
♦ موج شماری براساس دیدگاه خانم نرسسیان
خانم نرسسیان، ما آموزش دیدیم که فرمت کلی الیوت هارمونیک مانند تصویر سمت چپ میباشد. لذا من در لیبل گذاری همین فرمت رو مدنظر قرار میدم. حال فرض کنیم که ریز موج های موج سه رو داریم (تصویر سمت راست )! بنده فارغ از نسبت ها، بلکه با توجه به فرمت اولیه، اگه لیبل گذاری کنم، همانند قبلی انجام میدم (a,b,c قرمز )، لیکن در موج شماری های شما به کرات مشاهده شده که a,b,c رو به صورت آبی و یا سبز ( تصویر سمت راست) ، لیبل گذاری کردید. برای من استدلال شما در این لیبل گذاری، بسیار مبهم هستش. ممنون میشم موضوع رو بازتر بیان کنید! با سپاس فراوان.
Δ
مثال واقعی نشون بدین تا توضیح داده بشه، امواج بر اساس عرضه و تقاضا شکل میگیره نه ذهنی وگرنه ذهنی می تونین کلی موج خارج از فرم ترسیم کنین، توی واقعیت همچین اتفاقی رو نشون بدین تا با هم دیگه بررسیش کنیم.
♦
بنده از اول دوره نتونستم به ترتیب فیلم هارو ببینم و از یک هفته پیش شروع کردم بنابر این چند سوال از جلسه 4 دارم.
1- آیا موج یک طبق تصویر میتونه اینقدر کوچیک باشه و موج 3 کشیده یا 5 کشیده داشته باشیم . یا اینکه نه درسته موج یک بزرگترین موج نیست ولی باید یک تناسبی داشته باشه با بقیه موج ها؟
2- میتونن تریپل یا دابل زیگزاگ ها هیچ تناسبی نداشته باشن مثل تصویر بالا ؟ و یک تقاضا هم داشتم. لطفا میشه نحوه موج شماری چارت EURGBP ، XAUUSD هم بررسی کنید چون به نظرم خیلی پیچیده هستش.
Δ
تناسبات زمانی در الیوت هارمونیک ما نداریم و مربوط به نئویو هست. تناسبات قیمتی هم براساس جنس امواج شکل میگیرن.
♦
چگونه متوجه میشیم سناریو اشتباه بوده الان این سناریو اشتباه بوده؟
Δ
زمانی یه تحلیل فیلد میشه که شما تناسبات و اصولی که براش دارین رو زیر پا بذاره مثلا شما انتظار موج 4 دارین و موج اصلاحی میاد موج b از 3 شمارو کراس میکنه و خب تحلیل شما فیلد میشه و. بهتره پاسخ این سوال خودم بدم هرچند یکی از همکاران سعی کردند در غیاب بنده به دلیل مشغله کاری کمک کنند و کفایت میکرد پاسخشون اما شما صحبت از سناریو کردید در ابتدا من سعی کردم نحوه توسعه شمارش و بررسی چارت رو قدم به قدم توضیح دهم و این چارت صرفا یک نمونه بود. و به منظور تحلیل دقیق و بررسی تمامی جوانب نبود.
با این حال زمانی که شمارش با استفاده از مباحث انجام شد در نتیجه به یک سناریو و نحوه آرایش امواج در آینده رسیدیم . پس چند سناریو وجود نداشت که بگوییم این سناریو Fail شد
این شمارش هم چون در تایم فریم های پایین تر با استفاده از Ratio های مناسب تایید گرفته نشده تشخیص اتمام موج a از سه مشکل داشت که با رجوع به تایم پایین تر و در استفاده از مباحث دیگر همین مثال و نمونه که جنبه تحلیلی هم نداشت دقیق تر میتوانست باشد. اما صرفا نشان داده شده که برروی موج a از سه است و بعد از اتمام موج b شروع میشود و … که تحلیلِ دقیقش هم در همین کانال ارائه شد.
♦ اصلاح امواج
در شکل محدوده مشخص شده با توجه به ساختار ایمپالسش من نظرم اینه موج ایکس نیست و اصلاح اتمام یافته و اخرین موج ایمپالس سوپر سایکل شروع به شکل گرفتن کرده آیا نظرم درسته ؟
Δ
چرا موجِ سه از یک کوتاه تر شده و چرا موجِ چهار به طور کامل وارد محدوده موجِ یک شده آیا موجِ سه در این روند به سطحِ 1۸382 یا 1۸618 رسیده که این overlap اتفاق افتاده؟
نکته بعدی اینکه آیا موجِ یک از سه موج تشکیل شده؟ خلاصه دقت کنید چون من تمامِ این موارد رو گفتم و خدایی ناکرده اگر فردا تحلیل های شما اشتباه شد. نگویید نرسسیان بد یاد داد یا سبک مشکل دارد.
♦
تو ویدیو فرمودین اگر محدوده consolidation بزرگ بود ، ما سطح 51 درصد اون محدوده رو سطح محتمل برگشت در نظر میگیریم. میخواستم بدونم بزرگ بودن محدوده consolidation صرفا چشمی هست یا نسبت خاصی داریم ؟ مثلا یه محدوده 21 درصدی ، یک consolidation بزرگ محسوب میشه یا 31 درصدی یا اصلا ربطی نداره؟ممنون از اینکه وقت میذارید. سبکتون واقعا عالیه!
Δ
چه نسبتی متوجه نشدم! محدوده های consolidation نسبت به روند و فضایی که دربرمیگیرند، اندازه آنها قابل تشخیص است. به عنوان مثال یک محدوده با 5 پیپ فضا با یک محدوده با 150 پیپ فضا متفاوت است . از نظر من تشخیص این مورد کار دشواری نیست.
♦
در خصوص تشخیص SH و SL ها، حداقل فیبو برای اینکه آنها را در نظر بگیریم چقدر است؟
Δ
هر swing که قابل تشخیص و مرتبط به موجِ مربوط باشد اعم از pullback یا correction و main trend یک swing در نظر گرفته میشوند و ربطی به نسبت فیبو ندارند !به عنوان مثال یک روندِ صعودی در نظر بگیرید هر Top ای در این روند یک Higher high در نظر گرفته میشود و هر اصلاح یا pullback یک higher low زمانی که روند به REV یا Reversal point اصلی میرسد. و reverse دارد تارگت ها و محدوده های چرخش نسبت به Higher low ها در نظر گرفته میشوند .
چندین بار خدمت شما چه قبل از شروع دوره چه در طی دوره گفته شد که پیش نیازِ این دوره تسلط نسبی به الیوت کلاسیک و پرایس اکشنِ کلاسیک میباشد. هر چند انواعِ دیگر پرایس هم میتواند کمک کند پس توضیح این موارد هم از عهده بنده خارج است چون فکر کنم تا انتهای دوره نزدیک 100 ساعت آموزش با پرداختن به جزئیاتی که شما باید بلد باشید تبدیل به 150 ساعت میشود.
♦ موج شماری براساس الیوت کلاسیک
آیا شما هم در ابتدا اینگونه عمل میکردین که من انجام میدم.ابتدا چارت رو با کلاسیک شمارش میکنم بعد برگردان میکنم به الیوت هارمونیک ؟ هنوز جدا مشکل دارم در شمارش با الیوت هارمونیک . در ادامه این مشکل برطرف خواهد شد آیا ؟
Δ
بنده شخصا سعی کردم تمامی موارد رو خدمت شما بگم و فکر نکنم شخصی که از ابتدا همراهی کرده باشد از این دست مشکلات داشته باشد هر چند باید بگم که شمارش امواج و تسلط برروی چارت به این سبک و روش قطعا آسان نخواهد بود و نیاز به تمرین و مشاهده نمونه و بررسی جزئیات نمونه ها دارد همانطور که سخت میباشد در صورتِ تسلط پیدا کردن قطعا یکی از کاربردی ترین ابزار های تحلیلی و ستاپ برای شما خواهد بود.
امیدوارم در طی جلسات آینده و آموزش نحوه شمارش صحیح و filter out کردنِ شمارش های اشتباه هم این مشکلِ شما حل شوند. اما برداشتِ من این است که شما قبلا الیوت کلاسیک کار میکردید. دور انداختن این دیدگاه و تفکر شاید زمان بر باشد. و تنها با بررسی چارت به این سبک میتوانید دیدگاهِ قدیمی که نسبت به شمارش داشتید را عوض کنید. در کل شمارشِ کلاسیک ارتباطی با شمارشِ هارمونیک و ساختارِ این متد ندارد. با این روش صدمه به تحلیل ها وارد نکنید. چون زمان و وقت شما گرفته میشود و در انتها شاید نتیجه مطلوب حاصل نشود.
♦
برای شمارش در بزرگترین سیکل و تایم فریم ما باید دنبال چه ساختاری باشیم ؟ 5موجی یا 3موجی ؟
به طور مثال در این چارت در بالاترین سیکل باید به دنبال یک 5 موجی و سپس یک اصلاح باشیم؟ یا یک 3موجی abc از موج 1 در درجه ای بالاتر که در حال تشکیل است؟
یک سوال دیگه اینکه آیا یک کندل بزرگ در تایم بالاتر میتونه یک موج تشکیل بده؟ گپ های بزرگ چطور ؟
Δ
در ابتدا باید بگم اینکه شما میگید ما باید به دنبال یک پنج موجی باشیم یا سه موج یعنی هنوز آشنایی کامل با ساختار ها ندارید. چون به دنبالِ یک ذهنیت بودن بر روی چارت یعنی شمارش با سلیقه شخصی.بدون توجه به ساختارِ اصلی، اول از همه این چارت کامل و از سالِ 1971 نیست. پس شما در ابتدا باید به stooq مراجعه میکردید. در مرحله بعد شما چارت تا اینجا در اختیار دارید و باید متوجه شده باشید که روندِ انتهایی بعد از آخرین Micro trend یا زیگزاگ اصلاحی که به طور کاملا مشخص تشکیل شده. یک ایمپالس به وجود آمده.
پس این ایمپالس میتونه موج c باشه و روندِ قبل هم موج a و در انتها روندِ صعودی اخیر در تایم ماهانه یک x موج که احتمالا از یک دابل یا تریپل زیگزاگ تشکیل میشه. در خصوصِ شمارش و نحوه توسعه بر روی این چارت هم توضیحاتی میدم تا مشکلتون رفع بشه. و در خصوصِ سوال دوم شما یک کندل در یک تایم فریم مشخص قطعا دارای امواج و ریز موج ها در تایم فریم های پایین تر است. تمامی مارکت از swing تشکیل میشود. که هر کدام از این swing ها موج محسوب میشوند .
به عنوان راهنمایی در ابتدا باید یک روند مشخصی که در ابتدای چارت دارید مورد بررسی قرار دهید. طبق موضوعی که توضیح دادیم روند down از آخرین زیگزاگ اصلاحی یک ایمپالس بوده. پس روندِ قبل از زیگزاگی که موج b با رنگ قرمز مشخص شده نیز یک ایمپالس بوده دیتا تا سالِ 1971 روند را کامل نشان نداده پس شبیه سازی شده. و احتمالا قیمت حرکتی این چنینی داشته .
و طبقِ مبحث HER که هنوز تدریس نشده اما توضیحِ مختصری در خصوصش دادیم. محدوده node b versa cluster محدوده ای محتمل از اتمامِ موج x مشخص در طولانی مدت هست. از آنجایی که روندی قبل از این وجود نداشته تا محدوده دیگری محاسبه شود . به هر حال این چارت هم یک نمونه و راهنما بود. و حتما این شمارش در تایم فریم پایین تر بررسی کنید و روند های دیگر را خودتون مشخص کنید.
♦
1- بدون دونستن نسبت های فیبویی بین هرموج نمیشه موج شماری درستی انجام داد و به طبع واکنش هایی که در جلسه قبل گفتید رو نمیتونیم خوب تمرین کنیم، این نسبت ها در چه جلسه گفته میشن؟
2- سبک HER بدون الیوت هارمونیک هم جوابگو هست؟ ( یعنی سبک HER بدون وابستگی به الیوت هارمونیک قابل استفاده هست یا حتما باید قبلش موج شماری انجام بشه؟ )
Δ
اگر سرفصل ها مطالعه کرده باشید متوجه خواهید شد که جلسه بعد در خصوصِ نسبت های امواج است در خصوصِ مِتد HER هم بله به تنهایی میتوانید ستاپ های مشخصی داشته باشید و جوابگو هست البته با ترکیبِ الیوت هارمونیک روند ها دقیق تر و حرکات بعد واضح تر هستند. پس ترکیبِ این دو مِتد در انتها نتیجه ای دقیق تر و با یک سناریو مشخص را برای شما رقم میزند
♦
توی قسمت اخیر، همانگونه که فرمودید، امواج به انباشتگی های (Consoildation) قبلی پاسخ میدن و همینطور به نواحی REV Zone ها، حال سوال اینه که فرضا وقتی ریز موج های بسیاری داریم، در این صورت از کجا تشخیص بدیم که موج های شکل نگرفته ، به کدوم consolidations یا REV Zones قبلی واکنش میده! با سپاس فراوان
Δ
در ابتدا باید تایم فریمِ موج مشخص شودتایم فریم موج هم در صورتی که ریز موج ها به صورتِ حداکثری swing نساخته و swing ها از موجِ اصلی مشخص باشند تعیین میشوند . البته این یک راه ساده هست . پس REV Zone و Consolidation هایی که در درجه مرتبط ساخته شده اند مهم هستند نه ریز موج ها و …. همینطور با نسبت های فیبو امواج نیز میتوان یک محدوده را تایید کرد هرچند محدوده های دقیق ترِ عرضه و تقاضا به سبکِ HER در فصلِ بعد توضیح داده خواهد شد. به همین ترتیب تعداد محدوده ها کاهش یافته و در نتیجه به یک محدوده مشخص برای یک موجِ مشخص میرسید.
♦ موج شماری در تایم فریم های مختلف
در مورد تشخیص تایم فریمها فرمودین از 4 تا 11 کندل مربوط به تایم فریم حاضر هست . آیا بیشتر از 11 کندل در یک جهت باشد برای تشخیص باید به تایم بالاتر مراجعه کنیم و دیگر مربوط به این تایم نیست؟ لطفا توضیح بیشتر بفرمایید.
Δ
این مورد را در خصوص Correction که همان Higher low یا lower high میشود گفتم البته روشِ دقیقی نیست و صرفا برای اینکه افراد فقط یک کندلِ خلافِ جهت را به عنوان REV Zone حساب نکنند گفتیم . روشِ بهتر برای تایم فریمِ موج, تایم فریمی میباشد که noise ها را حذف کرده و فقط swing های مشخص به درجه مربوطه را نشان میدهد هست سوال_شماره_ 51
♦
1 – موضوع مهم برای من اینه که معیار های انتخاب سویینگ مناسب برای تغییر روند چیه، چرا بعضی جاها سویینگ شارپ برای نام گذاری استفاده کرده اید و بعضی جاها اینطور نبوده .
2 – قاعدتا وجود یا عدم وجود تناوب ها فقط بصورت چشمی نباید تایید بشن و روش فنی تایید گرفتن چطوری هست؟
3 – جلسه تحلیل نسبتهای امواج بر اساس فیبوناچی تو همین فصل تدریس میشه یا مربوط به فصل سوم هست؟
4 – توی بعضی موج شماری هاتون موج 5 کوتاه هم مشاهده کردم که ممنون میشم در این مورد راهنمایی بفرمایید. پیروز باشید .
Δ
به صورتِ ابتدایی محاسبه طولِ موجِ مشخص به شما کمک میکند تناوب ها با نسبت های فیبو میتوانید حساب کنید که در جلسه آینده توضیح داده میشود موجِ پنجِ کوتاه با ناقص متفاوت است همینطور بستگی دارد در چه تحلیلی مد نظر شما بوده گاهی بنده به صورتِ ترکیبی دو متدِ کلاسیک یا هارمونیک یا نئو و هارمونیک شمارش انجام دادم که به هیچ عنوان به این مبحث مرتبط نمیباشد اما موجِ پنج میتواند کوتاه باشد اما هیچ گاه پایین تر از انتهای موجِ سه به صورتِ ناقص تمام نمیشود.
♦
میخواستم ببینم ممکنه چارت اینطور رفتار کنه؟
Δ
بستگی دارد چارت برروی چه درجه ای و چه موجی است اگر منظورِ شما این است که از ابتدا یک ایمپالس حرکت کند و بعد اصلاحی صورت نگیرد برای تکمیلِ موج c و به همین ترتیب یک موجِ ایمپالسِ دیگر رخ دهد خیر همچین اتفاقی نمیفتد برای درکِ بهتر مفاهیم ویدیو ها مشاهده کنید.
♦
با توجه ب کندل اول با این شدو چیکار باید کرد؟ باید روند اولیه صعودی در نظر گرفته بشه یا نزولی!؟
Δ
در هر نوع تحلیل تکنیکالی نیاز به یک دیتا از چارت وجود دارد و تا زمانی که دیتا مناسبی وجود نداشته باشد تصمیم گیری یا بسیار سخت میشود یا غیر ممکن پس اجازه دهید تا حدودی دیتا مشخصی از چارت ساخته شود.
♦
ببخشید می شه موج شماری که انجام دادم رو بررسی بفرمایید، ایراداتش رو بگید. متاسفانه اون تیکه آخر رو که باکس آبی کشیدم متوجه نشدم که چجوری باید موج شماریش رو انجام بدم. اگه ممکنه راهنمایی کنید.
Δ
یکی از ایرادات شما قسمتِ دایره اول است که مشخص کردم موج c خیلی کوتاه تر از موج a است و از من فکر میکنم حداقل باید 81 درصد از موج a را حرکت کند قسمتِ دوم که مشخص کرده ام ایراد نیست اما چرا یک expanded flat نمیتواند باشد؟ در شمارش تجدید نظر کنید خود به خود مشکلات و دید شما نسبت به روند بهتر میشود.
♦بررسی موج شماری
استاد در مباحث آموزشی قبلی فرمودین که در صورتی ک موج 2، 76 تا 96 درصد اصلاح کنه، موج ، 4 از 9 تا 23 درصد اصلاح میکنه. خب در این جا ما سوپر سیکل بیت کوین رو داریم و اگه موج شماری بنده اشتباه نباشه، ما در موج 4 هستیم. خب ولی تا 61/8 فیبو ریتریس هم تا اینجا اصلاح داشته .میشه یک توضیحی بدین؟
Δ
در ابتدا باید بگم دیتا این چارتِ شما از BTCUSD کامل نمیباشد . نکته دوم این است که در چارتی مثلِ چارتِ مارکت Crypto و سهام که هم رشدِ زیادی از نظرِ درصدی دارند و هم درصدِ حرکت مدنظر است نه صرفا قیمت، نسبتِ فیبوناچی در تنظیمات را بر روی لگاریتمی تنظیم کنید .
تذکر:
باور کنید من اینجا الیوتِ کلاسیک آموزش نمیدم البته دوستان لطف دارند و سوال میکنند قطعا از روی اطمینان و لطفشون هست اما توضیح دادم برای صرفه جویی در زمان حتما در خصوصِ مبحث و ویدیو مربوط سوال شود . هر چند گاهی دوستان دیگری هم لطف دارند و در خصوصِ مباحثی که هنوز هیچ توضیحی داده نشده و اصلا باز نشده و مقداری اطلاع ندارند اظهار نظر میکنند و خب این مشکلات هم به وجود می آید برای مثال میگویند الیوت هارمونیک همان الیوت کلاسیک با ترکیب الگوهای هارمونیک است یا سبک HER نرسسیان گفته به نحوه رفتار قیمت (پرایس) میپردازد اما همون االیوت هارمونیک هست خب مَرض که وجود نداره بیام و حرفی بزنم که خلافش است یا برای من نفعی ندارد. که بخوام افراد منحرف کنم.
♦ موج شماری
اون تحلیل قبلی ابتدای موج شماریم بود و غلطه گفتم اگر میشه این و جاش نگاه کنید. فقط فک کنم اون x موج یک زیگزاگ ساده هست نه دبل.
Δ
متوجه نشدم اگر اکسپنند فلت است پس چرا از high قبل عبور نکرده و اگر فلتِ عادی است پس چرا موج FB انقدر کوتاه و شکسته است لطفا تجدید نظر کنید در این شمارش.
♦
خانم نرسسیان من داشتم جلسات دوباره مرور میکردم که در جلسه 3، دقیقه 4 و 21 یک بخشی از چارت پوند دلار تایم 5 دقیقه گذاشتین. ( هر دو چارت یکی هستن) . با دو تا شمارش متفاوت. کدوم درسته و چرا دو تا شمارش متفاوت انجام دادین؟ آخه به گفته خودتون ما با ساختار ها سرو کار داریم و باید به یک سناریو برسیم.
Δ
یک چارت به دو حالتِ الیوت هارمونیک و کلاسیک شمارش کرده اید چارتِ بالا به صورتِ الیوت هارمونیک و قسمت پایین همان چارت به صورتِ الیوت کلاسیک بوده برای تفهیم بیشتر از تفاوت ساختار ها البته در ویدیو توضیحات دادیم اما من به اشتباه در قسمتِ الیوت هارمونیک هم نوشتم کلاسیک و اشتباه از من بوده ویدیو اگر دیده باشید آنجا توضیح داده ایم.
♦
من یکم دیر ویدئو ها رو شروع کردم اگر ممکنه پیام رو پاک نکنید . مفهوم cluster در ویدئو های قبلی خیلی مبهم توضیح دادید اگر ممکنه دوباره با مثال توضیح بدید. ( مثلا مفهوم node و versa cluster که با مثال ارائه کردید برای من خیلی خوب جا افتاد) . همچنین نحوه تشخیص pre-cluster رو توضیح بدید. اگر ممکنه template هایی که در فیبوناچی برای انواع موج ها استفاده میکنید رو به اشتراک بگذارید. میخواستم ببینم این موج شماری درسته؟
یه سوال دیگه هم دارم و اینکه چطوری میتونیم بفهمیم یک موج مستقل هست و یا ادامه اصلاح؟ مثلا وقتی به گذشته امواج نگاه میکنیم چطوری میشه فهمید موج جدید مستقل هست یا مثلا یه زیگزاگ داره درست میشه؟ تا قبل از اثباتش میشه پیشبینی کرد؟ ممنونم بابت آموزشهای خوبتون!
Δ
سیکل و درجه باید مشخص شود طبقِ مباحثی که تدریس کردیم برای تشخیصِ روند در غیر این صورت نمیتوان گفت که این شمارش درست بوده یا خیر برای تشخیصِ روند و امواج هم تمامی امواج به هم وابسته هستند و با تشخیصِ سیکل میشود اصلاحی یا غیر اصلاحی بودنش را تشخیص داد.
♦ موج شماری چارت بیت کوین
درمورد اشکال پرسیدید که:
1- چارت بیت کوین ایا درست شمارش شده که موج C شارپ رفته بالا؟
2- یه مشکلی که هنوز تو بورس ایران دارم ضرایب چک میکنم ولی همچنان دو سناریو معتبر میشه. بنده فقط و فقط تمرکزمو گذاشتم بورس ایران. اگه میشه استاد برای امثال بنده مثالهایی از بورس ایران هم داشته باشن. چون مثلا در گپ های قیمتی عملا نمیدونم دقیقا چطور باید شمارش کرد. یا مثلا نمای کلی اولیه بخاطر نقص دیتا نمیشه فهمید سه موجی یا 5موجی باید چکار کنیم. یپیشنهادم داشتم اگه میشه یه گپ تشکیل بشه ، چند تا شاگردای خوب دوره قبلی باشن و رفع اشکال کنن. که هم وقت استاد گرفته نشه و تمرکزشون بر آموزش باشه هم ما بتونیم تا حدودی اشکالاتمون برطرف بشه .
Δ
موجِ سه کوتاه و موجِ یک کشیده در تحلیل وجود داشته این موارد را رعایت کنید.
♦
بنده چارت طلا رو موج شماری کردم میخواستم ببینم موج شماری که انجام دادم درست هستش یا خیر؟ ممنون از شما.
Δ
دیتا چارت کامل نیست و متاسفانه تحلیل شما رو با خطا مواجه میکنه پس حتما تجدید نظر با دیتا مناسب طبقِ مبحثی که توضیح دادیم موجِ پنجِ شکسته و تشخیصِ مثلث اصلاحی خلافِ اصول داشتید. این همه شمارش هم من نمیتونم بررسی و تصحیح کنم هم زمان بر است و هم چشمِ درست حسابی ندارم. لطفا خودتون ملاحظه بفرمایید و تصحیح کنید.