آموزش و تحلیل به سبک نئوویو در قالب پرسش و پاسخ

در چارتستان می کوشیم تا با ارائه آموزش های تخصصی در حوزه امواج الیوت و پاسخ به پرسش های مربوطه به الگوی نئوویو مسیر را برای فعالین بازار سرمایه هموار کنیم.

فصل اول- جلسه دوم: معرفی الگوی نئوویو، نقاط ضعف الیوت کلاسیک و نئوویو

گلن نیلی مبتکر سبک نئوویو جزء اولین نفراتی بود که به مطالعه در زمینه اصول امواج الیوت پرداخت. نیلی بعد از بررسی دقیق تر امواج تغییراتی را در قوانین برخی ساختارهای الیوتی به وجود آورد و کلا دید بهتری نسبت به شکل گیری امواج حنبشی چه از نوع ترمینال، مثلث مورب و ایمپالس ارائه داد. قوانینش هم در امواج ایمپالس بیشتر به نسبت های زمانی بین امواج طول امواج و درجه امواج ختم میشه. در این مقاله به پرسش هایی که در مورد امواج الیوت جلسه دوم ( معرفی الگوی نئوویو) برای مخاطبین پیش آمده پاسخ داده میشود. با ما همراه باشید.

♦ 

در خلال آموزش فرمودید روش الیوت هارمونیک براساس ساختار لیبل گذاری میکنه و روش کلاسیک براساس الگو. میشه منظورتون رو  از ساختار و الگو تشریح کنید. چرا اهمیت ساختار برای ما بالاتر از الگو هست؟

Δ

نئوویو

امواج الیوت

اینکه چرا ساختار به الگو ارجحیت داره, در ویدئو گفته شد. ساختار ها غیر قابل تغییر هستند اما الگو ها با هر حرکت جدید، تغییر میکنند.

به عنوان مثال:

به شکل دقت کنید. در این جا یک ایمپالس به سبک کلاسیک را مشاهده می کنید. در اینجا الیوتیست های کلاسیک به دنبال ریتریس ها و نوع شکل گیری هستند. یعنی به ساختار کاری ندارند و صرفا به دنبال یک الگوی پنج موجی هستند. صرف نظر از اینکه هر کدام از این امواج واقعا از پنج موج تشکیل شدند یا خیر. و اصولا زمانی که به موج پنج میرسند به صورت سه موجی  و بدون توجه فقط لیبل گذاری میشود. اما در الیوت هارمونیک،به کمترین ریتریس که حتی در تایم فریمی دیده نمیشود و باید در تایم پایین تر بررسی شود توجه میشود.

یعنی ساختار ها به صورت پیوسته هم دیگرو تشکیل میدند. یک شکل هم در خصوص الیوت هارمونیک هست. که خوب اگر به حرکات مارکت به صورت دقیق توجه کنید به این حالت حرکت می کند، که بحث تناوب عمق امواج اصلاحی هم مطرح هست. و تمامی این مطالب در فصل بعد میگیم این فصل صرفا آشنایی با الگوی نئوویو بود.

سبک آموزشی نئوویو

امواج تودرتو

  • متاسفانه هیچ وقت موفق نشدم امواج تودرتو را در مارکت پیاده کنم. به لحاظ تئوریکی این امواج را درک کرده ام ولی در عمل خیر. چقدر این مبحث در الیوت و الگوی نئوویو اهمیت دارد؟
  • طبق تصویر من تصور میکردم که درجه امواج در الیوت کلاسیک خیلی میتونه مهم باشه اما من بارها دیدم که به سبک پرکتر یا کلاسیک امواج، مثل قسمت دوم تصویر (دوتا نمودار در تصویر سمت راست) شمارش میشن، درحالی که توی تصورم این بوده که بین اصلاح موج دو و موج چهار یک تناسب زمانی باید باشه، (مثل تصویر سمت چپ) آیا این تصور نادرسته؟ آیا من درست فهمیدم که درجه امواج بسیار مهم هستن و این شمارش ها به نوعی نقص محسوب میشه؟ یه سری توضیحات هم توی تصویر نوشتم که خوشحال میشم سوالات داخل تصویر رو هم پاسخ بدید. 

Δ

  •  شما فقط درجات بدونید و موج ها را نسبت به درجاتش لیبل گذاری کنید مشکل حل میشه. نیازی به درک ساختار پیچیده که با چند حالت شمارش میشود نیست که این حالت اصلا کاربردی ندارد .
  • خیر درجه و شیب امواج در الیوت کلاسیک مهم نیست, در الگوی نئوویو بهش توجه میشه. همینطور قانون زمان امواج اصلاحی در الیوت کلاسیک وجود ندارد و مربوط به الگوی نئوویو هست.

بعضی جاها شما امواج پیشرو به صورت abc شمارش میکنید ولی بعضی ها جاها به صورت 1 تا ٥ خواستم ببینم چرا به این شکل هست؟

Δ

در امواج جنبشی Diagonal، هر موج به صورت سه موج یعنی Zigzag حرکت میکند. امواج جنبشی پیشرو یا Leading Diagonal ها توسط آقای پرکتر معرفی شد. که خوب اغلب هم به صورت پنج موج حرکت نمیکنه. اگر ویدیو دوم رو دیده باشید، گفته شد که خود ایشون به موردی برخوردند که به صورت سه موجی حرکت کرده بود. در الیوت هارمونیک هم امواج diagonal به حالتی که گفته شده نداریم چون ساختار متفاوت هست.

آموزش نئوویو

شمارش امواج

من در این تصویر شمارش امواج را در سهام بجهرم انجام داده ام. بعد از اتمام موج 3 اون تیکه رو یه دونه running flat گرفتم. و در تایم 30 دقیقه ای (تصویر بالا) که رفتم بررسی کنم ساختار 335 نداشت. متاسفانه بقیه شمارش امواج را هم موفق به انجام نشدم.  ممنون میشم مشکل شمارش امواجم رو بفرمایید و اینکه اگه مقدوره مابقیش و هم برام تو تایم 30 دقیقه برای تمرین بشمارید.

و دو تا درخواست کلی هم داشتم:

اول اینکه اگه مقدوره براتون چارتهای مختلف رو برامون موج شماری کنید که ما بتونیم اول خودمون تمرین کنیم و بعد با چارت شما مقایسه کنیم و ایراداتمون برطرف بشه. دوم اینکه من خودم در طول هفته خیلی سوال برام در حین دیدن چارت های مختلف ایجاد می شه که متاسفانه کسی نیس ازش بپرسم و اصلا فراموش می شه سوالم. اگه ممکنه یه گروهی باشه که کلا باز باشه و ما فقط و فقط سوالات مربوط به الیوت و الگوی نئوویو رو بپرسیم و شما هر شب بهش پاسخ بدید.

Δ

ما فعلا تمرینی برای سبک کلاسیک نداریم.
در شمارش هم یک مقدار مشکل وجود داره. به عنوان مثال ریز موج های, موج سه حس میکنم ایراد داره و موج سه ازش کوتاه شده. در خصوص تمرین و … هنوز به مبحث اصلی الگوی نئوویو نرسیدیم. چون بحث اصلی را هنوز مطرح نکرده ایم اگر اجازه بدید در فصل آینده حتما این کار هم انجام میدیم.

برای فراگرفتن سبک الیوت هارمونیک و الگوی نئوویو باید رو موج شماری و بخصوص الگوهای اصلاحی الیوت کلاسیک مسلط باشیم یا آشنایی مختصر کافیه؟

Δ

در حدی که آشنایی و ذهنیت کلی داشته باشید کفایت میکنه. تمامی مطالب از صفر گفته میشه.

در قسمت آشنایی با الیوت هارمونیک، زیر موج های هر موج جنبشی ( 1 و 3 و 5 ) رو به صورت سه موجی شمارش کردن ولی کل اون موج جنبشی 5 موجی بود. البته شاید در جلسات بعد سوالم جواب داده بشه. ممنون میشم راهنمایی کنید.

Δ

ساختار ایمپالس الیوت هارمونیک به این صورت هست. و توضیح کاملی هم از نحوه به وجود آمدنش و دلیلش گفته شد.

میشه ابتدا و انتهای کندل یا میله در تایم فریم های مشخص به عنوان موج 1 و 2 یا 3 و 4 و یا A و B انتخاب بشه؟ هر کندل در هر تایم فریمی, از چندین موج در تایم فریم پایین تر ساخته می شود؟ حتی کندل یا Bar در تایم فریم یک دقیقه هم که تشکیل میشه اگر به تایم چند ثانیه رجوع کنید، تمامی امواج را شکل گرفته می بینید. هرچند این موضوع به liquidity یا جریان نقدینگی در مارکت بستگی داره که خوب در مارکت فارکس که ما کار میکنیم این اتفاق همواره در حال رخ دادن هست.

Δ

بله امکان داره فقط یک کندل در یک تایم فریم خودش یک موج یا حتی دو موج باشد. حرکتی که کندل کرده و برگشتش برای retrace که این قسمت به صورت سایه نمایش داده میشود. اما شما تا تایم فریم پایین تر بررسی نکنید متوجه نوع شکل گرفته موج نمیشوید.

در مبحث الیوت آیا پولبک موج 2 حساب میشه؟

Δ

نئوویو گلن نیلی

pullback

در ابتدا بگیم اصلا PullBack چیه؟ پولبک به حرکت های کوتاهی خلاف جهت روند اصلی گفته میشود.

خوب در الیوت هم تمامی موج هایی که خلاف جهت حرکت میکنند اصلاP (CounterTrend)هستند. و اگر این اصلاح زمان کوتاه نسبت به روند اصلی داشته باشد. پولبک محسوب میشود. پس فرقی ندارد کدام موج اصلاحی ( 2،4 یا B و X ) باشید. هرکدام که زمان کمتری نسبت به روند اصلی داشته باشد پولبک است.

سلام من قبلا مدت زیادی با الیوت پرکتر کار کردم این ذهنیتی که دارم نسبت الیوت تو یادگیری سبک جدید مشکل ایجاد میکنه ؟یا همونو ادامه بدم ؟

Δ

اگر با همان ذهنیت کلاسیکی که دارید وارد الیوت هارمونیک و الگوی نئوویو بشوید یقینا در این متد آموزشی دچار مشکل خواهید شد. پیشنهادم به شما این است که مقداری از دیدگاه کلاسیک دور شوید.

درخواستم این است که فایل های مربوط ب ه نسبت های فیبوناچی را نیز در سایت قرار دهید. و در مورد نسبت های اصلاح ها بیشتر توضیح دهید. و از بین سبک های مختلفی که گفته شد نظیر الگوی نئوویو و کلاسیک و … کدام سبک بهتر است؟

Δ

فایل ها مربوط به هر جلسه، در همان جلسه ارائه می شود. در خصوص سوال مربوط به نسبت های ریتریسمنت و … هم در جلسات بعد جواب میگیرید. سه سبکی هم که آموزش داده خواهد شد، الیوت هارمونیک،سبک HER و پرایس اکشن Naked هست. که مکمل یکدیگر هستند. سبک بهتر هم نداریم،  نسبت به ذهنیت شما و نقاط ضعف و قدرت شما یک سبک میتونه برای شما کارایی لازم داشته باشه. چون ما صرفا بر معامله گری نه تحلیلگری به تنهایی، تاکید داریم.  سبک هارمونیک رو از این جهت بهتر میدونیم. نه اینکه سبک دیگری بد باشه. یا کارایی لازم برای تحلیل نداشته باشه.

سبک نئوویو

نمونه تحلیل

چارت مقابل را من تحلیل زده ام میخواستم نظر استاد را بدانم.

Δ

تئوری گلن نیلی سبک نئوویو

شمارش امواج

اصلی ترین مشکل، شناسایی و بررسی نکردن امواج گذشته چارت هست. این ایمپالس به چه دلیلی از قسمتی که مشخص کردید گرفته شده است. در الیوت هارمونیک، نحوه شمارش کل به جزء هست. نکته دوم موج سه هست که در الیوت هارمونیک موج سه اصولا در حالت Reg یا نرمال بالاتر از نسبت 1.618 تمام میشود. با احتساب 1.618 و موج پنج هم در حالت Reg تا نسبت 1 از ابتدای موج یک تا انتهای موج چهار ( APP ( حداکثر کشیده میشود. و با این شمارش قطعا خیلی بیشتر حرکت میکند.

به نظر من جای مشکل نیست همین که جلوتر از مباحث فقط با گفتن چند نکته در ویدئو این شمارش کردید بسیار عالی هست.

مثلث گسترشی در چه موجی اتفاق میفته ؟

Δ

به غیر از موج دو، مثلث ها در هر موج اصلاحی میتونن رخ بدن. موضوع بعدی اینکه مثلث بسیط یا expanding triangle در الیوت هارمونیک نداریم.

میخواستم بدونم اگر یک الگوی اصلاحی از نوع فلت غیر معمول یا Irregular flat و فلت رانینگ در موج چهارم داشته باشیم برای پیدا کردن ناحیه موج 5 از فیبوی رتیسمنت خارجی موج چهار و فیبوی پروجکشن( 1) و(3 ) و ( 0 تا 3 ) استفاده میکنیم. اگر امکانش هست نحوه ی ترسیم این فیبو ها رو در این نوع از اصلاح ها توضیح بدید.

Δ

فیبوناچی

فیبوناچی

در مواقعی که با یکی از انواح اصلاح های مثلث یا فلت روبرو شدید، به این حالت فیبوناچی رسم میشه. یعنی انتهای اصلاح نه پایین یا بالاترین سطح اصلاح در نظر گرفته میشه.و برای بدست آوردن اتمام موج پنج, از ابتدای موج یک تا انتهای موج سه به چهار فیبو APP رسم میشود.اما شما تا تایم فریم پایین تر بررسی نکنید متوجه نوع شکل گرفته موج نمیشوید.

مقایسه شمارش امواج

مقایسه شمارش امواج

بین دو موج شماری فوق به نظر شما کدام درست تر است؟

Δ

شمارش بدون توجه به ریزموج ها

شمارش بدون توجه به ریزموج ها

یه مقدار شمارش بدون توجه به ریز موج ها و قواعدی که باید رعایت میشه انجام داده اید. همینطور موج زیگزاگ اصلاحی شما ( ABC ) که مشخص کرده اید, یک زیگزاگ نیست در واقع, موج C همیشه انتهای موج A رو میشکنه و بیشتر امتداد پیدا میکنه.

چارت طلا

چارت طلا

با توجه به مطالبی که گفتیم در قسمت اول، چارت حاضر مربوط به طلا بعد از زدن یک abc یک ایکس موج رو کامل کرده و اکنون بعد از تکمیل a در حال تکمیل شاخه b از یک زیگزاگ میباشد،آیا این شمارش میتونه صحیح باشه؟ و سوال بعدی اینکه در موج 5 کشیده موج ریز موج 5 دچار کوتاهی شده است. آیا با توجه به شمارش کلاسیک صحیحه؟ چون در صورت شمارش هارمونیک این مشکل وجود نداره.

Δ

در ابتدا چارت باید به صورت کلی شمارش شود که سیکل امواج به همراهش مشخص باشه. زمانی که سیکل مشخص باشه و اینکه اصلاح بدونیم از چه موجی و در چه درجه ای هست پس نسبت تقریبی حرکت هم میشه تشخیص داد و در شمارش تاثیر گذار هست. در الیوت کلاسیک کوتاه شدگی موج پنج وجود دارد. اما در الیوت هارمونیک موج پنج شکسته نمیشود.

همونجوری که معایب الیوت کلاسیک و الگوی نئوویو رو گفتین میشه لطفا بگین که الیوت هارمونیک چه نقاط ضعفی داره؟

Δ

در خصوص نقاط ضعفی که در مورد الیوت کلاسیک و الگوی نئوویو گفته شد، در قالب ابزار تحلیلی برای یک معامله گر بود نه صرفا تحلیلگر، پس اشتباه نشه. در حال حاضر هم سبک دیگری از الیوت وجود ندارد که ایده آل های ابزار تحلیلی برای یک معامله گر داشته باشه.

یک: آیا مقدار موج پنج میتونه کوچک تر از موج سه باشه. (کوچکتر نه هم اندازه !!!)
دو: من از کجا اهداف فرضا موج سه یا پنج و یا … رو تشخیص بدم؟
سه: پس از تشخیص اهداف امواج، چطور تشخیص بدم که با چه شیبی به سمت هدف میل میکنه!( بدان مفهوم که زمان رسیدن به هدف رو چطور تشخیص بدم؟

Δ

موج پنج اصولا کوتاه تر از موج سه هست. و نسبت های موج پنج در الیوت هارمونیک ( HEW ) در فصل آینده گفته خواهد شد.
همینطور تشخیص PRZ (محدوده چرخش قیمتی) و …اما در خصوص نقاط چرخش قیمت و تشخیص و محاسبه در سبک HER یعنی فصل سه به طور کامل گفته خواهد شد.

آیا پس از یادگیری کامل دوره شماره گذاری همه مثل هم خواهد بود؟ یا اینکه اگر مثلا بنده از موج اصلاحی شروع به شمارش کنم و یک نفر دیگه از موج جنبشی، حدود هدف قیمتی یکی خواهد بود؟

Δ

قطعا باید تشخیص امواج یکسان باشد. چون ما برخلاف کلاسیک از امواج تایید میگیریم (به چند روش) و اینکه هر شخصی در سبک الگوی نئوویو نمیتونه از هر جایی که دوست داشت دست به قلم بشه و موج بشماره. در فصل دو نحوه توسعه شمارش هارمونیک برروی چارت خدمتتون گفته میشه.

چرا باید الیوت و الگوی نئوویو رو یاد بگیریم؟ من فیلم های شما رو دیدم کلی شرایط و اما اگر داشت که اگه یه موج اشتباه ببینی تا تهش اشتباه رفتی، خوب خواستم بدونم چرا باید الیوت رو اصلا یاد بگیریم؟ با این همه اما و اگر؟ منظورم اینه برتری الیوت نسبت به پرایس اکشن و مثلا ایچی که راحت تر هستش درک و فهمش چیه؟

Δ

در ابتدا من بگم که هیچ اجباری به یادگیری نیست. شخصی شما رو مجبور به یادگیری این دو سبک ( الیوت و الگوی نئوویو) نکرده و نخواهد کرد. بسا ما اومدیم از ابتدا یک سری ایراداتی که در خصوص الیوت بود بگیم و شروع کنیم به آموزش های اصلی.
نکته بعد:

ما که هنوز مبحث اصلی نگفتیم درسته؟ پس خودتون اگر مایل بودید و دنبال کردید خواهید دید که این سبک اما و اگر و شاید نداره. در کل همه چی مشخص هست نکته سوم: اگر بخواهیم با دید غیر متعصبانه به سوال شما در خصوص برتری الیوت پاسخ بدیم، برتری الیوت، نسبت به تمامی سبک ها پیش بینی حرکات قیمت در آینده، و تشخیص روند ها است.

هیچ سبکی به شما نمیگه مارکت به چه صورت در چه تایم فریم حرکت میکنه. یعنی در کجا اصلاح میکنه و کجا بالا میره و به چه صورت روی چارت قیمت آرایش پیدا میکنه. در واقع اگر به الیوت هارمونیک, مسلط به صورت حرفه ای باشید، کوچکترین حرکات مارکت تشخیص میدید و خودش به شما دید لازم برای حرکات( از دقیقه تا سال ها) میده. برتری که نه ایچیموکو و نه پرایس داره. اما خب نقاط ضعفی مانند محدوده ها و نقاط برگشتی دقیق تر نسبت به پرایس داره. همینطور که این نقطه ضعف در پرایس وجود داره, که با HER اونو پوشش میدیم.

برای امواج الیوت استفاده از نرم افزار های elwave و ادونس گت و motive wave می تونه برای درک بهتر سبک هارمونیک و سرعت بیشتر کمکمون کنه.

Δ

سبک هارمونیک هیچ نرم افزاری ندارد. و نرم افزار های شمارش امواج, شمارش الیوت کلاسیک هستند. پیشنهاد من به شما، این است که از هیچ نرم افزاری استفاده نکنید.
دلیلش هم ایرادات گسترده و غیر قابل اجتناب در شمارش ها برروی چارت است. این نرم افزار ها به آن گونه که باید یا شاید، درست شمارش نمیکنند و اگر شخصی به الیوت تسلط داشته باشد، متوجه نواقص و تمامی ایرادات چارت میشود اما اگر آماتور باشید، به دید درست بودن شمارش، دیدگاه اشتباهی از چارت دریافت میکنید.

موج CXA

موج CXA

منظور از موج CXA در کتاب هارمونیک اقای کوپسی چی هست؟ اگه امکانش هست بیان کنید در مثال 3,16 کتاب هارمونیک، با چه استدلالی موج تریپل تری اصلاحی رو از موج ایمپالس اصلاحی تفکیک کرده؟

Δ

در این قسمت، بحث کتاب بر سر شمارش امواج و نحوه تشخیص آن ها در تایم فریم های پایین زیر 4 ساعت است. که خوب مشکلات در تشخیص ریز موج ها بیشتر میشود. مخصوصا زیر 30 دقیقه دشوار تر خواهد شد و با نسبت های مشخص امواج تایید میشوند. در این قسمت ایشون، هر موج به نوعی بدون در نظر گرفتن ریز موج با دو سناریو لیبل گذاری کردند. و توضیح میدهند که کدام شمارش درست است. قسمتی که CXA لیبل گذاری کرده ایم به معنای انتهای یک زیگزاگ از یک دابل زیگزاگ است. و خب موضوع خاصی نیست.

میشه یه لطفی کنین و این موج شماری رو بررسی کنین و ایراداتشو بهم بگین.حالا یه چندتا سوال:
1 .جای اون علامت سوال چی باید بذارم ؟ اگه( X ) لیبل بزنم درسته ؟
2 .اینکه انتظار داشته باشم چارت تا اون نقطه که مشخص کردم (البته اگه درست باشه) بخواد حرکت کنه چقدر درسته ؟ (کلا اگه بخوایم یه بازه ای برای موج های پیش بینی شده در نظر بگیریم باید برچه اساس و نسبتی باشه؟)
3 . میشه بگین اون قسمتی که مشخص کردم کدوم یکی از امواج اصلاحی هستش ؟

Δ

موج A به صورت سه موجی شمارش کردید که اشتباه است. در روند های جهت دار اصلاحی ( زیگزاگ، دابل زیگزاگ، تریپل زیگزاگ ها)  موج A و C پنج موجی هستند بدون هیچ شرطی این فلت هست که موج A سه موج. موج B سه موج و موج C پنج موج است. و روند فلت هم SideWays است نه Directiona.

موج شماری چارت پوند ین در تایم یک روزه یک سال اخیر و سناریو های پیش رو رو انجام دادم. ممنون میشم اگر اشتباهی کردم بهم بگین. چون اگر عکس میذاشتم کیفیتش پایین میومد فایلشو فرستادم.

Δ

بازم سوال خارج از مبحث جاری.

من حقیقتا اول شمارش شما اصلا متوجه نمیشم. به ریز موج ها دقت کنید. و با نسبت های Reg مخصوص GBPUSD امواج بررسی کنید. در الیوت هارمونیک هم Expanding Triangle نداریم.

سوال اول اینه که این روش فقط یک روش تریدی هست یا نه میشه با این روش تحلیل کرد? و روند قیمتی چارت رو مثلا در طول هفته آینده با تقریب خوبی پیش بینی کرد?

سوال دومم اینه که تخمینتون برای آماده شدن مباحث پرایس ( rtm , ict , …) کی هست؟ متوجهم که شما در حال ترجمه هستین. و میدونم با چه مشکلاتی رو به رو هستیم. ولی اگه میشه یک زمان تقریبی بگین که تا اون موقع برنامه ریزی هایی که داریم رو انجام بدیم.

Δ

 اگر جلسه دوم از فصل اول مشاهده کرده باشید، به صورت کامل توضیح داده شد که الیوت هارمونیک یک متد تحلیلی است و HER که گفته خواهد شد، متد ترید و همینطور متد تحلیلی ارتقا یافته سبک هارمونیک است. در کنارش پرایس اکشن هم گفته خواهد شد.

تو ویدئو 1 تو بحث امواج اصلاحی در دقیقه حدود 19.50 ثانیه، یک اصلاح مسطح کشیده شده. بعد انتهای اصلاح مسطح w در نظر گرفته شده. و موج x در ادامه اون. اما پایان اون زیگزاگ آخر موج y نوشته نشده. الان سوالی که برام پیش اومده اینه که اون اصلاح مسطح جزئی از زیگزاگ هست. و w در نظر گرفته می شه. و اشتباها موج y نوشته نشده. یا اینکه این موج مسطح اصلا وابستگی به زیگزاگ نداره و اون w اشتباه نوشته شده. و اون x فقط نقش اتصال رو داره و قبلش و بعدش هیچ w و y وجود نداره؟ و اون قانون تناوب در امواج ایمپالس عمومیت داره؟ تو مثالی که از یورو یو اس دی تو همون جلسه زده شد هر دو اصلاح امواج 2 و چهار ظاهرا زیگزاگ ساده بودن.

Δ

متوجه منظور شما از سوال یک نشدم. اگر لیبلی در شکل باید گذاشته میشد و از قلم افتادهt به احتمال قوی اشتباه و کم کاری از من بوده. و لطف کنید همراه با سوال برای تفهیم بیشتر عکس ارسال کنید. در خصوص تناوب ها ، خیر قانون نیستند. بلکه یکی از راهنما های الیوت هستند. به این منظور که این اتفاق در اکثر مواقع افتاده از همین رو میشه انتظار داشت که این اتفاق بارها رخ بده.

در روش کوپسی عملا 5 موجی شمارش نمی شه. و تمامی موج ها بصورت ABC لیبل گذاری می شن؟ برداشت من درسته ؟

Δ

در سبک هارمونیک, هر موج اصلی ( 1 3 5 ) از ایمپالس که در کلاسیک به صورت پنج موج شمارش میشد. به صورت یک سه موجی شمارش میشوند. همینطور درجات به صورتی که گفتیم گسترش می یابد.

سوالی داشتم در مورد فرکتال در موج شماری در یک تایم فریم مثلا روزانه ما باید برای شمارش یک موج ایمپالس هارمونیک تا چند درجه پایینتر تاییدی بگیریم به اینصورت که خود یک موج ایمپالس در هارمونیک سه موجی هست و موج a و c پنج موج آیا پنج موج از a و c باید دوباره سه موجی باشن در همون تایم فریم و این عمل تا کوچکترین فرکتال تکرار میشه. ممنون بابت وقتی که در اختیار علاقمندان به عرصه قرار میدهید.

Δ

تمامی فراکتال های هارمونیک مشخص است و در هر درجه ای هر موقعیتی به همان شکل عمل میکند. موج یک در هر شرایطی به صورت سه موج توسعه پیدا میکند و همینطور امواج دیگر را مطابق شکل مشاهده می کنید.

استاد گفتند که برتری الیوت هارمونیک اینه که “به ساختارها توجه داره نه الگوها”. و در توضیح گفتند که “الگو مثل اندیکاتور میمونه. یعنی با تغییر قیمت شکل جدیدی به خودش میگیره. اما ساختارها هیچ وقت تغییر نمیکنند”. من این مطلب رو دقیق متوجه نشدم.

یعنی در واقع این تفاوت کجا خودش رو نشون میده؟ و یا به عبارت دیگری ، شما به کدوم بخش ساختار میگید؟ مثلا اینکه موج ایمپالسیو 5 موجی هست. ساختاره یا الگو؟ اگر ساختار هست که الیوت کلاسیک هم ساختاری هست.  اگر الگو هست که الیوت هارمونیک هم بر مبنای الگو هست.

نئوویو

Price Action

Δ

اجازه بدید، پاسخ شما در ابتدا با یک مثال از پرایس اکشن و تحلیل کلاسیک برای تفهیم بیشتر بدم. در شکلی که می بینید در سمت چپ یک ساختار پرایس و در سمت راست یک الگو کلاسیک (سر و شانه) را مشاهده می کنید.
در ساختار پرایس همه چی مشخص و طبق اصول قرار گرفته است. این اتفاق بر اساس تجسم شکل گرفته توسط مغز ما نیست. گاهی در یک چارت شخصی الگویی پیدا میکند که شخص دیگری شاید به آن الگو پی نبرد. در ساختار پرایس از آنجایی که یک چهارچوب مشخص برای ساخت یک الگو شکل گرفته به صورت ذهنی و دید شخصی نمیباشد اما الگو سر و شانه تا زمانی که تکمیل نشود یا حداق مسیری طی نشود نمیتوان اطمینان کافی پیدا کرد. در همین راستا الیوت کلاسیک اگر به شمارش ها از افراد مختلف )وین گورمن تا رابرت پرکتر( نگاه کنید به دنبال یک پنج موجی برروی چارت هستند. دلیلی هم ندارد که موجی که در ابتدا شکل گرفته موج یک حساب میکنند یا خیر، اگر هم برروی شمارش ها ریز بشید، متوجه ارور های شمارش به مرور زمان میشوید.

یعنی گاهی میبینید که موج سه بی هیچ دلیلی سه موجی و یا موج پنج سه موجی شمارش می شود و اصلا به micro-wave ها که دلیل اصلی شکل گیری فراکتال ها است توجه نمیشود.
اگر علاقه مند بودید. نگاهی به شمارش های مطلب الیوت هارمونیک به بعد در کانال الیوت بندازید تا پی ببرید که الیوت هارمونیک به ریز ترین ساختار ها برای یک تحلیل دقیق توجه میکند و ریتریس ها تماما از کم عمق تا عمیق حساب میشوند.

خیلی ببخشید، چون در شمارش یک چارت از فارکس گیر افتادم و معامله باز دارم میپرسم. دو تا سوال داشتم درمورد الیوت هارمونیک:

1 -امواج درجه کوچک تر، لزوما نبایند از امواج درجه بزرگتر، کوچکتر باشند درسته؟(مثلا بی از سه ، حتما الزامی نداره که از چهار کوچکتر باشه. )

2 -مینیمم نسبت موج 5 , طبق کتاب فورکستینگ 33 ٪ هست یا طبق اسپردشیت 50 ٪ یا اصلا هیچکدام؟

Δ

1 . خیر! گاهی موج b از سه طولانی ترین موج اصلاحی در یک ایمپالس هارمونیک است.

2 . حداقل نسبت پروجکشن موج پنج 0.236 و گاهی 0.146 میباشد که 0.146 به ندرت اتفاق میفتد.

در صورتی که موج دو بسیار عمیق باشد و موج سه بیش از 3.618 از موج یک کشیده شود. و موج چهار بسیار کم عمق شود یعنی برروی 0,09 یا 0,146 خاتمه پیدا کند, موج پنج احتمال اتمامش برروی 0.146 بیشتر میشود.

در خصوص نسبت های Spreadsheet هم، نسبت های Reg (رگولار) یا نرمال هستند.

در این حالت دو نسبت Regular و Irregular داریم که در هر شرایطی میشود نسبت به تناسب و نوع شکل گیری امواج تشخیص داد موج تا کدام نسبت حرکت میکند.

طبق فرموده استاد هر موج امپالسیو شامل پنج موج است که هر کدام از موج های 1،3،5 شامل سه موج a,b,c هستنتد، سوالم اینه که در یک موج ایمپالسیو چگونه میتونیم بفهمیم که این موج سه تایی است یا پنج تایی، گاها ظاهر موج پنج تایی به نظر میاد
ولی در واقع سه موجی هستش، ممنون از پاسخگوییتون.

Δ

در تایم فریم پایین تر میشود تایید کرد. اما با نسبت هایی که معرفی خواهد شد برای تسریع در تحلیل هم میشود امواج تایید و بررسی کرد.

 33:

آیا مثلثی داریم که هر دو ضلع نزولی باشد؟ (راس نزولی، سطح پایین نزولی)

Δ

خیر به هیچ عنوان. تمامی ساختار های مثلث مشخص است و در سبک هارمونیک، مثلث symmetrical نسبت به ساختار این سبک در اغلب موارد رخ میدهد.

نئوویو

شناسایی امواج

آیا نسبتی برای موجه( a) داریم من این a را از طریق موج شماری در تایم فریم های پایین به دست آورده بودم ولی به جز موج شماری آیا نسبت فیبوناچی خاصی هست که ما را در به دست اوردن نقطه ی a در اینجا موجه 3 کمک کند؟ با تشکر از استاد عزیز! بدون شک بهترین در دنیا.

Δ

خیر نسبتی وجود نداره. اما نسبت به wave calculation و node ها و کلاستر ها میشود تشخیص داد که در مبحث HER خدمت شما گفته خواهد شد.

خواستم بپرسم سبک الگوی نئوویو میتونه مکملی برای پرایس اکشن باشه. و نواقص همو بپوشونن. مثلا جایی که توی پرایس بین دو گره شک میکنیم که کدوم قرار قیمتو برگردونه این سبک میتونه بگه کدوم گره مهمتر است با توجه به شمارش امواج؟

Δ

با اینکه ما سبک (متد) خودمون جدایی از الیوت هارمونیک داریم ( HER)، اما به صورتی که هارمونیک تنها استفاده شود ,قطعا همینطوره بله.

آیا غیر از تکنیکال کلاسیک، برای دوره الگوی نئوویو پیش نیاز دیگری لازمه؟ منظورم الیوت های قبلی هست،

Δ 

آشنایی کلی با الیوت کلاسیک که تا حدی گفته شد قطعا به شما کمک شایانی میکند. همینطور نیاز به آشنایی سطحی با پرایس اکشن دارید. و اما در کل تمامی مباحث از صفر گفته میشوند و خیر نیاز مبرم نمیباشد.

 اینکه امواج ایمپالس به این صورت شمارش میشه درواقع نظریه آقای داو رو محقق میکنه؟ و دلیل پیش بینی دقیق ترش نسبت به بقیه سبک های الیوت نظیر الگوی نئوویو این هست؟

Δ

اتفاقا در ابتدای فصل اول نظریه Dow و رابطه آن با الیوت هارمونیک شرح خواهیم داد. بله همینطور است اما در کل ساختار الیوتی است.

دسترسی سریع

مقالات مرتبط

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}
جستجوهای محبوب:
برای دیدن نوشته هایی که دنبال آن هستید تایپ کنید.