پرسش و پاسخ فصل دوم :ساختار الیوت هارمونیک

پرسش و پاسخ فصل دوم :ساختار الیوت هارمونیک

در این مقاله به پرسش هایی که کاربران در خصوص ساختار الیوت هارمونیک داشته اند پرداخته ایم با ما همراه باشید.

سوال شماره 1:

تو این چارت چه جوری بفهمیم موج 4 اصلی روی اون سطح تموم شده؟  یا داره در قالب زیگزاگ و یا دابل زیگزاگ به اصلاحش ادامه میده که بتونیم پوزیشن درستی بگیریم. آیا باید به نسبت های خاصی از فیبو برسیم که بتونیم مطمئن بشیم ؟

پ.ن : موج 2 اصلی دقیقا 58.6 درصد از موج 1 اصلی رو اصلاح کرده و سطح مشخص شده هم ، سطح 23.6 درصد از موج 3 . چارت :  اصلی هست.  EURUSD 1H

پاسخ سوال 1:

من دقیقا متوجه نشدم شما به چه حالتی شمارش کردید. شمارش هاتون دو حالت شده و درست نیست. ساختار مشخصه اگر موج ایمپالس باشه، سه موج، موجِ یک رو تشکیل میده و موج سه و پنج هم به همین ترتیب. مورد دیگه اینکه شما بدون توجه به نسبت ها (که البته هنوز گفته نشده پس توقعی نیست) و همینطور ساختارِ سه موجی امواجِ یک و سه و پنج رو که مشخص کردم شمارش کردید. از نظر من تا مبحث شروع شمارش و نسبت ها برای تایید و تارگت امواج گفته نشده. تامل کنید تا مباحث تکمیل شه و بعد روی اصول شمارش و پیش بینی داشته باشید تا مشکلی پیش نیاد.

سوال شماره 2:

اول اینکه؛ امواج اصلاحی حتما باید الگوی خاصی داشته باشن؟ چون من خیلی اصلاح هارو دیدم که هیچ ساختار خاصی ندارن) نه مثلث نه فلت و نه زیگزاگ(مثلا یک تک موج منحنی یا صاف یا با یه شیب کم بوده یا امواج ایمپالس گاهی دیدم موج یک یه تک موج بلند و تقریبا بدون اصلاح و توقف خاصی. پنج موجی نیست همچین چیزی امکان داره ؟ یا حتما باید از پنج ریز موج تشکیل شده باشه؟

سوال دیگه اینکه ممکنه اول حرکت یک سهم، یعنی زمانی که هیچ حرکتی قبلش نبوده. ابتدا یک سهم با یک الگوی اصلاحی شروع بشه؟ مثلا مثلث ؟ چون میگن حتما باید یک حرکت انگیزشی باشه که یک الگوی اصلاحی در راستای اصلاح اون شکل بگیره. سوال آخر هم اینکه ممکنه لگ A از فلت خودش از یه فلت دیگه تشکیل شه؟

پاسخ سوال 2 :

امواج اصلاحی در الیوت هارمونیک به دو بخشِ اصلاح های پیچیده و ساده تقسیم میشوند. اصلاح های پیچیده فلت ها و مثلث ها هستند و اصلاح های ساده از سه نوع زیگزاگ یعنی زیگزاگِ ساده و دابل زیگزاگ و تریپل زیگزاگ تشکیل میشن. امواج اصلاحی که شما میفرمایید به حالتِ شارپ حرکت داشتند و از نظر شما زیگزاگ نیستند. احتمالا یک دابل یا تریپل زیگزاگ با امواجِ B کم عمق هستند. البته اینکه چارتِ چه مارکتی مد نظر شما هست هم بی تاثیر نیست.

در خصوص سوال دوم شما، ظاهرا ویدیو ها را دنبال نکردید. چون در این سبک امواجِ اصلی از هر موجِ ایمپالس ( 1،3،5 ) به صورتِ پنج موجِ جنبشی شمارش نمیشوند و از سه موج تشکیل میشوند. حرکت ابتدایی هر عضوی از یک مارکت بستگی به شرایط مارکت، زمانِ ارائه و از این دست موارد داره. که ممکن هست با یک ترندِ نزولی یا صعودی حرکت شروع بشه. اما هیچ وقت یک مثلث یا فلت نیست. و اگر به این حالت شمارش کردید احتمالا شمارش شما اشتباه بوده.موجِ a یا FA یا EFA در مثلث و فلت ها همیشه از سه موج تشکیل میشوند.

ببینید این موضوعات به صورتِ خیلی کامل و دقیق و حتی نحوه پیش بینی این موارد هم در جلسات گفتم. خواهش من از شما این هست که دنبال کنید و زمان صرف کنید. چون فکر نکنم در طی این دوره من سوال بی پاسخی یا موضوعی رو در ویدیو ها بذارم. البته در صورتِ علاقه و تمایل چون پرسش و پاسخ در خصوص این دوره هست نه صرفا الیوت(از هر نوعی).

سوال شماره 3:

ببخشید،در اصلاح فلت موج FB نهایتا چند درصد موج FA رو اصلاح میکنه؟

پاسخ سوال 3:

این مورد در جلسه نسبت های فیبوناچی خدمتتون گفته میشه. اما در حالت عادی EFB تا 1.272 از فیبوناچی خارجی کشیده میشه.(External fib)

سوال شماره 4:

درباره تناسب زمانی بین امواج و اصلاح کم عمق یکی از مشکلاتی که من همیشه موقع موج شماری باهاش درگیر بودم تناسب زمانی بین امواج هست . و با اینکه میدونم در هارمونیک موج کم عمق هم داریم همیشه برام این سوال به وجود میاد که با توجه به شکل ارسال شده چطور یه موج 3 از لحاظ زمانی میتونه موج 4 به این شکل داشته باشه؟ و آیا نباید بین امواج و اصلاحشون تناسب زمانی وجود داشته باشه ؟
میشه بگیم هر موقع که یک اصلاح فلت داریم موج ایمپالس هنوز به پایان خودش نرسیده ؟

پاسخ سوال 4 :

در الیوت هارمونیک قوانین زمانی مطرح نیست و مهم اصل ساختار است. اینکه شما به طول زمانی یک موجِ اصلاحی توجه میکنید به جای یک ساختار، از قواعد الیوت هارمونیک خارج میشید و در آخر میرسید به همان ساختار های الگو گرا. متوجه منظورتون از اینکه زمانی که یک اصلاح فلت داریم پس ایمپالس به پایان نرسیده هم نشدم. همانطور که توضیح داده شد، امواج اصلاحی Flat در امواجِ دو و چهار و B و X تشکیل میشن در هر ساختاری تنها در این امواج.

سوال شماره 5:

درود و سپاس خدمت استاد گرامی! ببخشید چجوری میتونیم به اطلاعات چارت(مثلا بیتوکوین توی تریدینگ ویو در سال ۲۰۱۲)در تایم فریمهای ساعتی و حتی دقیقه دست پیدا کنیم ! چون گاها یه موجی تو اون زمانها تشکیل شده که برای شناسایی که آیا موج A انگیزشی هست یا موج یک دچار سردرگمی میشی. و باید برای شناسایی به تایم فریمهای پایین رفت که اطلاعاتی ازش موجود نیست!

پاسخ سوال 5 :

در خصوص مارکتِ ارزهای رمز نگاری شده اطلاعی ندارم و تخصص من مارکتِ فارکس هست. اگر از همکاران شخصی اطلاع داشت میگم حتما مقاله ای در این خصوص در خدمتتون قرار بدن.

اما دیتا کامل در مارکتِ فارکس از سال 1971 موجود هست که با استفاده از دیتا IDC (ICE Data Services) و سایت Stooq.com میتونید بهش دسترسی داشته باشید.

سوال شماره 6:

سپاس بابت آموزشهای بی دریغتان!
با توجه به تعدد حالات مختلف در موج شماری و اینکه امکان سردرگمی در شمارش موجها وجود داره، آیا الگوریتم و یا دستورالعمل منسجمی برای نویگیشن در داخل موجها وجود داره؟ و یک سوال دیگر اینکه اسکیل چارت در موج شماری باید لگاریتمی باشه یا نه؟

پاسخ سوال 6:

این موضوع شاید در الیوتِ کلاسیک آن هم نسبت به تسلط شخص به وجود بیاد. وگرنه در الیوتِ هارمونیک و نئوویو اصولا تعددی در موج شماری وجود نداره.اگر هم این سبک را طبق اصولی که تا انتهای فصل گفته میشه دنبال کنید سناریو چینی وجود نداره و برای پوشش ریسک و درصد خطا از متد HER استفاده میشه. که در انتها با فعال شدنِ استاپ تایید برای اشتباه در تحلیل صادر میشه.
در خصوص استفاده از مقیاس Semi-Log و قیمتی هم در جلسه آینده توضیح داده خواهد شد.

سوال شماره 7:

ضمن عرض سلام و تشکر بابت اشتراک تخصص شما خانم نرسسیان و همکاری دیگر عزیزان.

۱ . در برخی از شمارش هایی که تمرینی ارایه فرمودید، در تایم فریم اصلی که در حال شمارش هستید موج ۱ از ایمپالس بصورت سه موجی نیست ) اگرچه در تایم فریم پایینتر قابل مشاهده باشد( با توجه به اینکه موارد زیادی به این شکل شمارش شده، آیا قاعده خاصی در این موارد وجود دارد؟

۲ . حداقل تعداد کندلی که بتوان یک حرکت قیمت را موج در نظر گرفت چه تعداد است . (به عنوان مثال در بعضی منابع حداقل کندل را سه عنوان کرده اند.)

پاسخ سوال 7:

خیر همچین موردی وجود ندارد و اگر شما در تایم فریم بالا به همچین حالتی مشاهده کردید, بنده در تایم فریم پایین تماما بررسی انجام دادم و همچنین با نسبت های این سبک تایید گرفته شده. قاعده هم در جلسات گفته شده و خارج از ساختارِ ایمپالسی که ارائه شد, هرگونه شمارش اشتباه میباشد. و نکته بعدی من در بخش اول این جلسه در خصوص تفاوتِ سه موجی های موجِ یک توضیحاتی ارائه دادم که چه اصولی دارد و معمولا به چه حالتی پیش میاید. پس اگر مشاهده کرده باشید به جواب سوالتون میرسید که چرا اون زیگزاگی که شما انتظارشو دارید در اغلبِ موارد در موجِ یک به وجود نمیاد.

و زمانی که شما از منابعِ الیوت صحبت میکنید یعنی چهار شخص. در سبکِ کلاسیک(رابرت پرکتر و وین گورمن) در نئوویو (گلن نیلی) و در الیوت هارمونیک (ایان کپسی) و در منابعِ اصلی در این خصوص صحبتی نشده.

سه کندل در چه تایم فریمی؟ چون همان سه کندل زمانی که به تایم فریم های پایین رجوع کنید از تعداد زیادی امواج پدید آمدند. به عنوان مثال سه کندل در تایم فریمِ یک ساعت اگر به تایم فریم یک دقیقه رجوع کنید از تعداد بسیار زیادی Fractal تشکیل شده اند. پس به این صورت که فرمودید نیست.

سوال شماره 8:

دو تا سوال بنیادی دارم.

۱ _ وقتی حرف از موج ایمپالسیو میشه، حتما باید صعودی باشه یا نزولی هم میتونه ایمپالسیو باشه و موج کارکتیو بیاد نزولی که در ایموالسیو داشتیم رو اصلاح کنه؟

۲ _ آیا بازار میتونه مدتی بدون هیچ فازی حرکت کنه؟ در واقع فرض کنیم که ما یک سیکل کامل رو درست موج شماری کردیم. آیا با تموم شدن فاز کارکتیو، بلافاصله یک سیکل کامل دیگه (شامل ایمپالسیو و کارکتیو) شروع میشه؟ اگه جواب هر دو سوال مثبته، آیا جهت حرکت ایمپالسیو جدید، با جهت حرکت ایمپالسیو سیکل قبل یکسانه؟(یعنی هر دو صعودی یا هردو نزولی
هستند؟)

پاسخ سوال 8:

در الیوتِ هارمونیک هر موجِ ایمپالس تشکیل دهنده موجِ a یا c هستند و امواجِ abc از موجِ یک یا سه یا پنج هستند در خصوصِ اینکه امواج ایمپالسِ پیچیده آیا فقط در حالت صعودی اتفاق میفتند و حالت نزولی به چه حالت هست به رفتارِ مارکت موردِ نظر بستگی داره. که حتما در این خصوص در جلسه آینده توضیحاتِ تکمیلی و نحوه شمارش ارائه میشه. سوال آخرتون هم متوجه نشدم.

سوال شماره 9:

برای این آموزش عالی آیا در طول موج شماری در انتهای موج و یا در جایی که شک داریم که تشخیص ما درست است یا خیر تغییر تایم فریم و پایین آوردنش کار درستی هست برای دیدن ریز موج ها؟ و یا پیشنهاد دارید که تایم فریم ثابت باشد و حرکات و ساختار قبل و بعد چک شود؟

پاسخ سوال 9 :

میتونید از شمارش ریز موج ها و تایید نسبت ها، از شمارش اطمینان حاصل کنید و ساختار های قبل طبق اصول حتما باید از تایم فریم بالا به پایین چک شوند.

سوال شماره 10:

اینکه موجی اصلاحی بصورت دابل زیگزاگ داشته باشیم و موج جنبشی بعد از این دابل زیگزاگ ، آیاسقف موج یک جنبشی ، حتما باید از سقف ایکس موجی که دو زیگزاگ اصلاحی رو بهم وصل کرده ، بالاتر تموم بشه؟

پاسخ سوال 10:

بستگی به سیکل و موجِ شکل گرفته داره. خیر ممکن هست به این صورت نباشه.

سوال شماره11:

تو این شمارش به سبک هارمونیک توی موج سه به یک b کوچیک رسیدم، میتونه این شمارش درست باشه؟؟

پاسخ سوال 11 :

شروعِ شمارش از چه قسمتی و بر چه اساس و اصولی بوده؟ موج c از سه متوجه نمیشم. همینطور لیبل گذاری ها دارای خطا است و مقداری تمیز تر و روی اصول اگر انجام شود میشه نظر بهتری داد. دیاگونال آخری که مشخص کردید به چه منظور است؟ در هارمونیک که diagonal نداریم.

سوال شماره 12:

فکر کنید یه حرکت در بازار داره شکل میگیره، همه کندل ها به صورت یکپارچه صعودی/نزولی هستن. اون حرکت رو شما میگیری موج – i- یا – a- ؟ بجز رجوع به تایم فریم پایینتر، راه دیگری هم وجود داره آیا؟ مثلا رو تایم یک دقیقه دارم شمارش میزنم و امکان رفتن ب تایم فریم پایینتر وجود نداره!

پاسخ سوال 12 :

تایم فریم یک دقیقه👆🏻

اگر منظور شما یک مارکت پویا با liquidity مناسب باشد مانند مارکت فارکس تمامی امواج در تایم فریم پایین مانند یک دقیقه هم تمامی اجزاء مشخص هستند. حتی همانطور که مشاهده میکنید, عمق امواج و تناسب ها هم رعایت شده. امواج در تایم فریم های پایین بر اساس عرضه و تقاضا به پدید می آیند و قطعا ریز ترین اجزاء هم قابل شناسایی هستند.

سوال شماره 13 :

استاد ببخشید این موج شماری آیا درسته ممنون میشم راهنمایی بفرمایید. (بیت کوین دیلی)

پاسخ سوال 13:

چیزی که من میبینم هیچ اصولی از هارمونیک رعایت نشده و این شمارش الیوت کلاسیک هست و متاسفانه من فقط وظیفه پاسخ به سوالاتِ مرتبط با سر فصل را دارم.

سوال شماره 14:

با تشکر از استاد نرسسیان بخاطر تدریس خوبتون. سوال که داشتم اینه که سیکل کلی تمام نمودار رو به صعوده یا نه؟منظورم اینه که یک سهم یا جفت ارز در نهایت روند صعودی دارند.( مثلا تایم فریم چندین ساله. )

پاسخ سوال 14:

خیر به این صورت نیست! به جلسه بعد مراجعه شود در زمان ارائه.

سوال شماره 15:

در الیوت هارمونیک هم باید منتظر تمام شدن الگو شد تا بفهمیم الگو چی بوده یا راهی برای پیش بینی الگویی که میخواد رخ بده هست؟

پاسخ سوال 15:

در الیوت هارمونیک تمامی ساختار ها قبل از وقوع قابل پیش بینی هستند. بستگی به تسلط شما و درک شما از مطالب داره.

سوال شماره 16:

آیا تناوب یک قانون لازم الاجرا در سبک هارمونیک است یا فقط به عنوان ابزار کمکی استفاده می شود و ممکن است تناوب همیشه رخ ندهد.( یعنی ممکن است هر دو موج 2 و 4 کم عمق یا عمیق باشند؟) اگر هر دو موج 2 و 4 کم عمق باشند آیا عاملی مانند عمیق شدن موج b از موج 3 ممکن است سبب رعایت نشدن تناوب شود؟ ممنون میشم موارد استثنا رو بفرمایید. سپاس از زحمات شما

پاسخ سوال 16:

فکر کنم در این خصوص توضیح دادم که تناوب ها قانون نیستند بلکه در اغلب موارد در روند های ایمپالس اصلی به وجود میایند. در مورد اینکه چه زمانی احتمال اینکه تناوبی وجود نداشته باشه بین عمق امواج توضیح داده شد که معمولا در امواج a یا c از زیگزاگ های اصلاحی این اتفاق میفته و اگر 70 درصد این تناوب ها با شمارش درست رعایت شوند در امواج اصلاحی. به طور تقریبی فقط سی درصد رعایت نمیشوند.

سوال شماره 17:

ممنونم از اینکه وقت خودتون رو صرف آموزش و پاسخگویی به سوالات میکنید.شما قبلا فرمودید که بر خلاف الیوت کلاسیک، الیوت هارمونیک از طریق “ساختار” به تحلیلگران کمک میکنه که همه دید یکسانی داشته باشند و اصطلاحا شمارش ذهنی و سلیقهای نیست.الان در مورد نمونه اصلاح دابل زیگزاگ شما سوال داشتم. من توی این تصویر، شمارش رو به صورت یک زیگزاگ ساده ) abc با رنگ قرمز( انجام دادم. از کجا باید میفهمیدم که شمارش من غلط هست و با یک زیگزاگ ساده روبرو نیستیم؟

پاسخ سوال 17:

در ابتدا شما کلا ساختار رو بر هم زدید به عنوان مثال موجِ یک از سه موج تشکیل میشه اما شما لیبل رو به روی یک ایمپالسِ هارمونیک قرار دادید. همینطور نسبت بین امواج رعایت نشده با این موارد شما میتونید شمارشتون رو چک کنید.

سوال شماره 18:

میخواستم ببینم این شماره گذاری درست هست؟

– با توجه به شادویی که زده میتوان انتهای 3 رو انتهای شادو در نظر گرفت؟
– و اینکه احتمالش هست که موج C تا وسط شادو موج A اصلاح کنه و یا حتما باید به صورت کامل تا انتهای A اصلاح کنه؟
– موج 5 هم به همین شکل حتما باید تا انتهای مو 3 برود یا احتمال هست چند پیپ پایین تر باشد؟ (داخل عکس ما اگر مو 3 را انتهای شادو بگیریم موج 5 کمی بالاتر از موج 3 بسته شده.)

پاسخ سوال 18:

گذشته چارت مورد بررسی قرار نگرفته.

ریز موج ها بررسی نشده.

موج پنجِ شکسته در الیوت هارمونیک وجود ندارد.

سوال شماره 19:

لطفا در مورد کف مطلق یا پیدا کردن نقطه شروع موج شماری هم بفرمایید ….ودیگه اینکه الان به فرض من یک 5 موجی شمارش کردم چطور متوجه بشم A هست یا موج 1 ….

پاسخ سوال 19:

روش هایی مانند کف مطلق و غیره مختص به سبک داینمیک تریدینگ و غیره میباشد. که مورد قبول در این سبک نیست و به جلسه بعد مراجعه شود. ( در زمان ارائه) به پاسخ میرسید.

سوال شماره 20:

یک سوال در خصوص کاربرد سبک الیوت HER از حضورتون داشتم. آیا به کار بردن این سبک در ترید هایی که بصورت اسکالپ انجام میشود به نسبت دیگر روش ها بازدهی خوبی دارد ؟
این سبک با توجه به زمان صرف شده برای تحلیل و دیگر خصوصیات برای چه روشی از ترید ( scalp،day trading،swing،…) بیشتر مناسب میباشد؟

پاسخ سوال 20:

الیوت هارمونیک* سبک HER پوشش دهنده الیوت نیست بلکه به عنوان یک سیستم در کنار الیوتِ هارمونیک به عنوان سبک معاملاتی استفاده میشود. چون الیوت هارمونیک به تنهایی سبک تحلیلی است. سبک HER هم پایه و اساسش ذهنیت قیمت است با این تفاوت که مطالبی که ارائه میشود, اختصاصی شخص من است و تا به حال توسط شخصی ارائه نشده و با ترکیبِ الیوتِ هارمونیک هماهنگ شده است. برای درک بهتر هم فصل سوم در زمان ارائه مشاهده شود. در واقع HER هم خانواده پرایس اکشن مدرن است. و با استفاده از این دو سبک و ساخت سیستم متناسب با نقاط ضعف و قدرتتون, میتونید هر نوع استراتژی داشته باشید.

Scalp
day trading
swing trading
position trading

سوال شماره 21 :

در مورد سه موجی های اصلاحی، چطور میشه از پایان اصلاح مطمئن شد؟ ضرایب فیبوی زیادی وجود داره که میتونه توی هرکدوم تموم بشه.

پاسخ سوال 21:

با استفاده از تناوب بین امواج در HER و node و cluster ها با ترکیب نسبت های فیبو الیوت هارمونیک .

سوال شماره 22:

توی امواج هارمونیک abcd یه قانونی هست که بر حسب اندازه موج BC میتوانید اندازه موج CD رو محاسبه کرد که در تریدینگ ویو و ره آورد به صورت امواج abcd هست به صورت آماده وجود دارد. برحسب جدول هرکاری میکنم اینا در امواج کار نمیکنن آیا قانون خاصی وجود داره ؟؟؟ آیا در تمام موجها کار می کند ؟

پاسخ سوال 22:

این دوره, الیوت هارمونیک است )سبکی از الیوت( نه الگوهای هارمونیکِ مشهور. چون سوال مرتبط با مبحث نیست متاسفانه پاسخی ندارم.

سوال شماره 23:

ایا سبک اقای کوپسی الان به صورت مقبول و گسترده مورد استفاده هست؟ چون اطلاعات خیلی کمی از ایشون در نت وجود داره، تقریبا هیچ صفحه فعالی ندارن. مطالب چندانی هم از سایر افراد توی نت یافت نکردم. آیا میتونیم بگیم علی رغم قوی بودن سبک، به دلیل عدم کار رسانه ای و این که بیشتر توی ژاپن بودن نتونستن سبک رو جا بندازن چندان؟ دلیل این سوالم اینه که اگر واقعا سبک کارامد هست و در دنیا قبول دارن براش وقت بگذاریم. خیلی ممنونم

پاسخ سوال 23:

آیا سبک های دیگری که به طور همگانی توسط اشخاص دیگر ارائه شدند و شما آشنایی دارید. کاربرد دقیقی دارند؟ اگر بله لطفا پاسخ بدید چرا 80 درصد افرادِ مارکت بازنده هستند. در حال حاظر چه شخصی صلاحیتِ تایید سبک من و آقای کوپسی را دارد؟ به نظر من دنبال این موارد نباشید. اگر علاقه داشتید و نسبت به سلیقه شخصی از این سبک و روش لذت بردید دنبال کنید. اگر هم خیر مهم نیست واقعا که شما دنبال کنید یا خیر چون چیزی به من نمیرسه حقیقتا.

من صرفا تجربه شخصی خودم را به اشتراک میگذارم که اگر بخوام قیمتی روی این مطالب بگذارم شک نکنید در توان خیلی از افراد برای شرکت در مباحث نیست. در کل هر زمان با ساز و کارِ مارکت آشنا شدید قطعا روزی دوباره میاید به این کانال و همین پاسخی که دریافت کردید را مطالعه میکنید و به پرسش های من جواب میدید. اینکه شما با چه روشی کار کنید بستگی به دید شما و توانایی شما داره. اگر علاقه ای وجود نداره و درک خاصی نسبت به این متد ندارید و نمیتونید به اندازه کافی خودتون رو با این روش تطبیق بدید روش های دیگری هستند.

الیوت در سبک های متفاوت:

1- گن
2- پرایس اکشن در متد و سبک های متفاوت
3- تحلیل کلاسیک و پرایس اکشن کلاسیک
4- اندیکاتور ها

باید ببینید به چی علاقه دارید و همون راه را دنبال کنید. قطعا نتیجه بهتری میگیرید. هیچ سبک و روشی هم بد یا ضعیف نسبت به روش دیگری نیست. هر فردی که روشی را نسبت به تجربه شخصی ارائه داده قطعا برای فرد نتیجه داشته. بستگی به نوع استفاده شما و درک مطالب داره.

سوال شماره 24:

در دبل زیگزاگ یا تریپل زیگزاگ ها موج a از زیگزاگ دوم یا سوم باید از موج c قبلی گذشته باشه؟یا میتونه کوتاه شدگی داشته باشه و موج c بره سقف زیگزاگ قبلی رو بزنه؟

پاسخ سوال 24:

خیر به این حالت نیست و موج a میتونه قبل از شکستِ previous high و previous low تمام بشه.

سوال شماره 25:

ممنون از کار متفاوتتون. و ممنون از این سیستم رفع اشکال فوق العاده تون.

سوالم اینه که چیکار کنیم که بتونیم بین انواع مختلف موج ها اشتباه نکنیم و گیج نشیم؟ بین انواع مختلف امواج و قوانین منحصربفردشون گیج میشم و نمیفهمم که الان این کدوم نوع از امواج بود. راه حلتون برای این مشکل چیه؟چیزایی جلوتر میگید که راحت میشه شناسایی امواج برامون یا فقط با تکرار و تمرین این مشکلات حل میشن ؟

پاسخ سوال 25:

با استفاده از تایید توسطِ نسبت ها و ریز موج ها و استفاده از multi time frame قطعا مشکل شما برطرف میشه. و تا انتهای فصل کاملا توضیح داده میشه.

سوال شماره 26:

در مورد تایید گرفتن امواج از ضرایب فیبو، خیلی وقتها ضرایب فیبوی مهم خارجی و سه نقطه ای در نقاط مختلفی با هم تلاقی می کنن، مخصوصا اگر از ضرایب با تعداد بالا استفاده کنیم که توی جدول گفته بودید، مثلا 2.618 و 4.27 با هم تلاقی می کنن و 1.85 با 2.27 مثلا. اینجا چطور تشخیص بدیم کدومش آخر موج یمپالس هست؟ مورد دوم در مورد موج 1 ، خیلی وقتها تشخیصش تو امواج اصلاحی سخته، چطور موج a از 1 رو تشخیص بدیم. مثلا تو این مثال بین اینکه کدوم موج 1 هست تشخیص چطوریه.

پاسخ سوال 26:

در ابتدا باید بگم که مثلث اصلاحی که توسط شما تشخیص داده شده, دارای ایراد هست و با اصولی که خدمتتون گفتم هماهنگی نداره. مورد دوم هم در خصوص نسبتِ امواج و نقاط چرخش قیمتی حتما در فصل سوم توضیح داده میشود. با این حال در حالت عادی نحوه استفاده از نسبت در همین فصل هم گفته خواهد شد. اگر شمارش درستی هم داشته باشید نسبت به نکات و نسبت ها و ساختار هم موجِ یک قابل تشخیص است. البته قبول دارم که تشخیص موجِ یک در کل مقداری سخت است اما با رعایتِ مواردی که گفته میشه و رعایتِ شمارش مشکلی پیش نمیاد.

سوال شماره 27:

در قسمت 2 فصل دو، برای حالت غیرعادی که موج چهار وارد محدوده موج یک می شه، اولش گفته می شه که یک “زیگزاگ اصلاحی” وجود داشته. فلشی که به زیگزاگ اصلاحی اشاره می کنه، هیچ ربطی به موج ایمپلاسی که موج چهارش وارد موج اولش شده نداره. ممنون می شم روی شکل با دایره مشخص کنید که زیگزاگ اصلاحی منظورتون کدوم حرکته؟

پاسخ سوال 27:

اون فلش دقیقا داره کل حرکتِ زیگزاگ اصلاحی رو خدمت شما نشون میده باز هم عذر خواهی میکنم اگر کم و کاستی است درسته شاید برای افرادی که آشنایی کافی ندارند فلشِ مشخص شده کمی گیج کننده باشه و حتما این دست موارد در اشکالی که نمایش داده میشه را حل میکنم.

سوال شماره 28:

سلام و خسته نباشید عرض میکنم خدمت شما. تنها سوالم اینه که وقتی شروع به موج شماری میکنیم از کجا مطمئن بشیم که کدوم موج موج 1 هستش؟

پاسخ سوال 28:

نسبت به ساختاری که موج تشکیل شده. آیا سه موجی است؟ و هر موجِ اصلی از این سه موج، از یک ایمپالسِ هارمونیک تشکیل شده اند؟

سوال شماره 29:

۱ – من حدود شش سال هست الیوت کلاسیک با کمک تحلیلی هایی که جدیدا به آن اضافه کرده اند کار می کنم. ولی صرفا پیچیده تر و معمولا به نتیجه نمی رسم ، و قطعا ناشی عدم تسلط من هست. کتاب آقای کوپسی را هم یک بار مطالعه کردم ، بیان شما بسیار شیوا و قابل درک هست. ولی در این مدت بر روی چارت های متفاوت بازار بورس ایران باز نتیجه ای
حاصل نمیشود . مثلا فراوان کشیدگی موج یک داریم ، کشیدگی موج ۵ داریم ، موج ۴ به کرات وارد موج یک میشود و نقض قوانین. البته موج شماری را از کف مطلق یا معتبر به سبک الیوت کلاسیک من شروع کردم که در هارمونیک ظاهرا تفاوت هایی دارد ودست بازتر هست ؟

در آخرین جلسه قوانین را که فرمودین و به نقض ها برخورد کردین به صورت شماتیک در نمودار ترسیمی بیان شد به این سبک می شماریم، ولی در عمل واقعا نمیشود باید لیبل گذاری را اصلاح کنیم. لطفا راهنمایی بفرمایید با فرض واقعی نقض قوانین چطوری لیبل ها را عوض کنیم ، لطفا در صورت امکان بر روی یک چارت یک قسمت را با تغییر لیبل لطف کنید . البته در
بازارهای خارجی و کریپتو ها این موضوع بسیار کمتر پیش می آید.

پاسخ سوال 29: 

این مشکل از عدم تسلط شما نسبت به مطالب ارائه شده است. و خب من هنوز تمام مطالب را ارائه ندادم. وگرنه شروع شمارش شما از پایه اشتباه است. پس قطعا در تشخیص امواج به مشکل میخورید. برای رفع این مشکل ادامه مباحث دنبال شود. و تا زمانی که به تمامی ساز و کارِ این سبک آشنایی کافی نداشته باشید شمارش برای شما مشکل ساز میشود.

سوال شماره 30:

عکس شماره یک مربوط به دوره قبلی هست. تو اونجا طبق الگویی که شما کشیدید fb میتونه از فلت تشکیل شده باشه. ولی تو عکس شماره دو که مربوط به دوره فعلی هست گفتید که fb میتونه از زیگزاگ عادی یا دابل زیگزاگ و یا تریپل زیگزاگ تشکیل شده باشه و اشاره ای به فلت نکردید. کدوم یکی درسته؟ مرسی از وقت و انرژی که میذارید.

پاسخ سوال 30:

موجِ FB یا EFB یک اصلاح است و گاهی میتونه از یک فلت تشکیل بشه.اگر PDF دوره قبل را به طور کامل مشاهده کرده باشید متوجه میشید که این نوع ساختار به عنوان حالت های اصلاح پیچیده معرفی شد و در اصل موج FB یا EFB از یکی از زیگزاگ ها تشکیل میشه:

زیگزاگ ساده
دابل زیگزاگ
تریپل زیگزاگ
و در مواقع خیلی نادری؛ فلت.

سوال شماره 31:

میخواستم چند تا روش و نشونه بدونم برای اینکه کمکمون کنه بفهمیم که یک روند به صورت پنج موجی شکل گرفته یا 3 موجی یا همون اصلاحی؟

پاسخ سوال 31:

ساختار ها به طور درست شمارش شود. سیکل امواج در نظر گرفته شود. از کل به جزء حرکت کنید و امواج را با نسبت ها تایید بگیرید مشکلتون حل میشه.

سوال شماره 32:

اگه امکانش هست و تداخلی در مطالب بیان شده نداره الترنیتیو ها( Alternatives) رو در امواج اصلاحی هرچند خلاصه بگید. چون یکم گیج کنندست. بازم ممنون از زحمتهای بی دریغتون.

پاسخ سوال 32:

تناوب ها در موجِ دو و چهار اتفاق میفتند و در الیوت هارمونیک طبق شکل, زمانی که موج دو عمیق باشد, موج چهار کم عمق می شود و هر زمان که موج دو کم عمق باشد، موج چهار عمیق میشود. تناوب های الیوتِ کلاسیک به ندرت رخ میدن.

سوال شماره 33:

1 .این چارت یوان چین هستش اونجا رو من کلا نمیتونم تشخیص بدم الان باید aباشه یا موج 1 ایمپالس مشکل من تو بقیه سهم ها هم همینه. 2. بنده در موج 3 وشناسایی ساختار فرکتال ها مشکل دارم ونمیتونم تشخیص بدم کجای چارت دقیقا هستیم وچنتا سناریو برام پیش میادراه حلی پیشنهادی دارین که دچار این مشکل نشیم؟ با تشکر از زحماتتون

پاسخ سوال 33:

با توجه به شمارش درست امواج از ابتدای چارت و از کل به جز احتمالا برای شما مشکلی پیش نمیاد.

سوال شماره 34:

عرض ادب و احترام فراون خدمت بهترینه الیوت. یکی از چیزایی که توی الیوت هستش اینه که بنده از 100 تا تریدی که انجام میدم با آموزشهایی که تا الان دادید که بی نظیر بوده 99 تاش دقیق به هدف میشینه اونم بدون استاپ لاس قراردادن ولی یک ترید اشتباه بدون استاپ لاس همه ی سودا و سرمایه مو میگیره( استیتمنتشم هست فقط یک ترید اشتباه و تعداد زیادم اتفاق افتاده برام ( چطوری با هیجانه این سبکه بسیار دقیق کنار بیام چون خیلی دقیقه هیجانه زیادیم ایجاد میکنه با تشکر از الهه ی الیوت.

پاسخ سوال34:

اینجا میرسیم به بزرگترین مشکل. کلِ الیوتیست ها آن هم پافشاری بر تحلیل اشتباه اینکه ذهنیتی وجود نداره قیمتی از چه سطحی عبور کنه تحلیل شما اشتباه میشه و اصلا باید چه فاکتور هایی در نظر گرفت یا ذهنیتِ مارکت چی میگه شما 99 درصد درست تحلیل میکنید اما همون یک درصد با کل capital شما از بین میره به امید خدا بعد از گذراندن فصل سوم (HER) این مشکلات هم حل میشه.

سوال شماره 35:

من بارها تلاش کردم که توی حالت لایو بازار بتونم ریز موج ها رو شمارش کنم و بفهمم دقیقا مارکت کجای راه هست ولی متاسفانه اصلن نمی تونم و باید صبر کنم تا موج ها کامل تشکیل بشن. می خواستم بپرسم آیا اصلن همچین چیزی نیاز هست توی الیوت یا نه؟ یا اینکه روشی وجود داره که بتونم از اون برای شمارش ریز موج های لایو بازار استفاده کنیم؟

پاسخ سوال 35:

دقیقا نصف سوالات همین هست و جوابش میشه : تا آخر دوره حل میشه به امید خدا! باز هم عذر میخوام از این کم کاری و ارائه با تاخیر مطالب که سعی میکنم حتما حل بشه.
چون من شخصا نمیخوام مطالبی با محتوای عادی در اختیار شما قرار بدم و شاید چندین روز برای اینکه چه مطالبی را باید ارائه بدم به بهترین نحو زمان صرف میکنم.

سوال شماره 36:

پاسخ سوال36:

در خصوص موج EFA و FA که مختص به فلت هستند توضیحات هم در جلسه اول و هم در بخش دوم ارائه شد. یکی از فاکتور های تشخیصِ به وجود آمدن فلت, حرکتِ شارپ و سه موجی از موجِ FA یا EFA است نکته دوم اینکه موجِ A و C از این زیگزاگ با هم تناوبی ندارن به طور معمول یعنی یا موج C از موجِ A بسیار کشیده تر میشود یا موج C به اندازه 76 یا 84 درصد از کل موج را حرکت میکند.

سوال شماره37:

خانم نرسسیان این تحلیلی هست که برای یورو داخل fxstreet فرستادین موج a ایی که مشخص کردم به هیچ حالتی نمیتونه ۵ موجی باشه حتی با فرض عمیق بودن b از سه موج ۵ ناقص میشه.

پاسخ سوال 37:

در این حالت موج چهار عمیق شده است و در تایم فریم پایین بررسی شده اما درصد خطای این تحلیل را در نظر میگیرم چون حالت دیگری شمارش از دید شخص من درست نبود.

سوال شماره 38:

با سلام و سپاس بابت زحماتی که برای آموزش میکشید…. بنده دو تا سؤال ساختاری دارم ؟ اول اینکه توی توضیحات بیان شد که موج ۴ زمانی میتونه وارد محدوده موج ۱ بشه که ریز موج ۲ ( b) از ۳ وارد موج ۱ شده باشه که به این ترتیب دیگه ساختار ایمپالس بهم میریزه و دیگه با یک کارکشن روبه رو میشیم …. دوم هم اینکه تو بعضی از تحلیل های خانم نرسسیان دیدم ریز موج ، موج ۳ از موج ۲ بزرگتر بود که برای من قابل فهم نیست که چرا اصلاح یک ریز موج از درجه بزرگتر از خودش عمیقتر میشه؟

پاسخ سوال 38:

موج چهار اصولا در ساختار اصلاحی و زمانی که موجِ سه برروی یکی از نسبت های غیر عادی تمام میشوند وارد موجِ یک میشود اما موج b از سه شکسته نمیشود متوجه منظور شما نشدم در خصوص عمق امواج اصلاحی هم توضیح داده شد که موج b از سه و b از پنج اصولا میتونن حرکت عمیقی داشته باشند.

سوال شماره 39:

تو این قسمت که علامت زدم آیا می تونیم به صورت فلت هم بشماریم ؟

پاسخ سوال 39: 

اگر دقت کنید موج EFC که شما مشخص کردید سه موجی است نه ایمپالس. پس فرض شما اشتباه است. در این حالت موجِ پنح سه موجی نمیباشد.

سوال شماره 40:

در چارتها بخصوص در بازار کریپتو معمولا برخی کندلها دارای سایههای بسیار بلند و غیرعادی هستند که باعث بهم ریختگی ساختار امواج و شمارش آنها میشه. با چنین مواردی چطور باید برخورد کرد؟ آیا باید سایه رو هم در نظر گرفت و شمارش را از نو انجام داد؟ یا ملاک بادی کندل است؟

پاسخ سوال 40:

کندل ها با Full body و shadow تماما در محاسبه امواج محاسبه میشوند و دلیل حرکتِ شارپ خارج از دلیلِ حرکتی الیوتی نیست و باید در نظر گرفته شود.

سوال شماره41:

با کدوم نرم افزار بهتر میشه ترید گرفت و موج شماری انجام داد.؟

پاسخ سوال 41:

به هیچ عنوان هیچ برنامه ای برای شمارش امواج به صورت اتومات توصیه نمیشود ضمن اینکه سبک ما متفاوت است و برنامه ای انجام نمیدهد اما اگر منظور شما پلتفرم تحلیلی و دیتا برای تحلیل است سایت و پلتفرم تریدینگ ویو پیشنهاد میشود.

سوال شماره 42:

در موج شماری که دلار/فرانک؛ در موج پنج از a اصلی به نظر میرسه اون قسمت رو که ( i) در نظر گرفتید فقط قسمت a از (i) باشه،میشه بررسی بفرمایید؟

پاسخ سوال 42:

مشکلی نمیبینم.

سوال شماره 43:

من این موج شماریو انجام دادم و روی یک prz قرار گرفته است. همپوشانی عالی وجود داره ایا موج شماریم درست بوده و اینکه بعد یک abc از شمارش بعد الگوی هارمونیک چه روندی شروع میشه با تشکر (نتیجش رو نگاه کردم الان درست تا سطح 586 صدم رفت بالا.)

پاسخ سوال 43:

استفاده اشتباه از الگو هارمونیک که مورد تایید من نیست. شروع شمارش از ابتدای چارت با دیتا مناسب و از کل به جز میباشد.

سوال شماره 44:

میخواستم بدونم این موج شماری که انجام دادم درسته؟ دوم اینکه خانم نرسسیان فرمودن وقتی موج دو عمیق میشه دیگه موج 4 عمیق نمیشه ولی اینجا هر دو عمیق شدن و سوال سوم اینکه اصلاح موج 4 تموم شده یا شاخه جدید که تشکیل شده یه xموج هست برای تریپل زیگزاگ و اخرین سوال موج 5 رو تا کجا میره؟ به صورت نرمال فرمودن تا 50 درصد از موج یک و 3 ولی به طور دقیق از کجا بفهمیم بواسطه درصدهای فیبو ناچی؟

پاسخ سوال 44:

متاسفانه شروع شمارش شما اشتباه بوده و همینطور سعی کردید با اندیکاتور زیگزاگ امواج را شناسایی کنید که مورد تایید نیست.

سوال شماره 45:

سلام و تشکر از شما و تیم محترمتون برای این کار با کیفیت.

۱ _منظورتون از الگو و ساختار چیه؟ آیا الگو در واقع همون ظاهر چشمی چارته که مثلا پنج موجی به نظر میاد؟

۲ _دیاگونال می تواند به صورت یک کانال موازی باشد؟

۳ _شما جایی گفتید هر دو نوع دیاگونال در الیوت هارمونیک ریزموج های سه تایی abc داره و جایی گفتید اصلا تو هارمونیک دیاگونال نداریم. لطفا توضیح بدید.

۴ _تناظری بین نسبت های اصلاح در امواج دو و چهار هست؟ مثلا میتونید بگید اگه موج دو ۷۸ درصد اصلاح کنه موج چهار ۳۸ یا ۵۰ درصد اصلاح میکنه یا این قانون تناوب کلیه؟

۵ _برخی نسبت های امواجی که شما میگید با نسبتهایی که در کتاب هماهنگی اموج آقای کوپسی هست متفاوته. مثلا شما میگید موج ۵ میتونه ۳۰ % از ابتدای موج ۱ تا انتهای ۳ باشه ولی تو کتاب کمترین مقدار ۵۰ % هست. یا موج c رو حداقل ۶۱ % گفته ولی شما فکر کنم ۵۰ % رو هم ممکن میدونید. لطفا توضیح بدید.

۶ _در کتاب هماهنگی امواج حداکثر اصلاحی که برای موج ۴ نوشته ۶۶ % هست. آیا این حد نقطه ی مناسبی برای ورود هست؟

۷ _ورود در موج چهار در سطح کف موج b از ۳ مطمئن هست.(قانونا اگه موج شماری درست باشه نباید بشکنه)؟

8_دیگه اینکه کلا مبحث نود و کلاستر رو زیاد متوجه نشدیم.امیدوارم بعدا بیشتر توضیح بدید.

پاسخ سوال 45:

1. تعریف شما از الگو تقریبا درست است. شاید توضیحش نیاز به زمان طولانی داشته باشد و از آنجایی که زمان زیادی ندارم نمیتوانم به طور کامل توضیح بدم. چون دانستن یا ندانستنش در آخر برای شما تفاوت زیادی ندارد.

2. در الیوت هارمونیک دیاگونال وجود ندارد و توضیح داده شد.

3. منظور از دیاگونال بخشِ overlap شدن موج چهار و یک بود که چون در الیوت هارمونیک تمامی امواج سه موجی هستند, پس دیاگونال شروع کننده و خاتمه دهنده معنایی ندارد.

4. تناوب ها غالبا در امواج اصلی پدید می آیند و اجتناب ناپذیر هستند. البته بستگی به شمارش درست شما هم دارد.

5. تمامی نسبت ها متناسب هستند و نسبت 0.3 و 0.333 هم گفته شده است اما حالت نرمال نیست که در خصوصش توضیح داده میشود. کم ترین نسبت موج c هم 0.618 است.

در خصوص ورود و تشخیص محدوده های ورود و خروج هم در جلسات آینده و فصل سوم باید توضیح داده شود.

سوال شماره 46:

۱.فرق کلاستر و نود رو متوجه نشدم ممنون میشم در ویدیو ها کامل تر توضیح بدین.

۲ .متوجه موج های هم درجه نمیشم و اصلا هم درجه بودن یعنی چی ؟ آیا توی الیوت هارمونیک مطرح هست یا فقط توی کلاسیک؟البته چون از قبل فرصت نشد الان پرسیدم متشکرم.

پاسخ سوال 46:

1 در ویدیو هم گفتم که این مباحث خدمتتون میگم تا یک آشنایی جزئی با روند کاری در فصل سوم داشته باشید فعلا زمان و موقعیتِ توضیحش فرا نرسیده

2. در الیوت هارمونیک درجات امواج به معنای تشکیل هر موج و ریز موج ها است هر موج از درجه ای پایین تر تشکیل دهنده یک موج در درجه بالاتر است. و مسئله شیب امواج اگر مد نظر شما باشد در الیوت هارمونیک مطرح نیست.

سوال شماره 47:

جسارتا مثال هایی که هنگام تدریس از چارت استفاده میکنید امکانش هست از قبل اماده نکرده باشید و بصورت اتفاقی چارتی از متاتریدر یا تریدینگ ویو برای مثال استفاده کنید. و یه سوال اینکه برای مثال ما تایم فریم یک ساعته موج شماری کردیم در ادامه بریم تایم فریم بالاتر یا پائین تر باز یک موج شماری دیگه پیش میاد یا اشتباه میکنم؟؟؟)مثلا تایم یک ساعته یه موجی باشیم تایم دیگه ای یه موج دیگه. (اگه اشتباه نیس براساس کدوم تایم فریم ترید کنیم و معتبرتره ممنون از زحماتی که میکشین.

پاسخ سوال 47:

به هیچ عنوان امواج در تایم فریم های متفاوت تغییری نمیکنند اصلا همچین چیزی غیر ممکن است و من وظیفه دارم مباحث را به طور دقیق و درست تدریس کنم پس نیاز به اماده کردن مطالب دارم تا خطایی صورت نگیرد.

سوال شماره 48:

لگ آخر یورودلار هست آیا با توجه به مطالبی که درک کردم درست لیبل گذاری شده ؟

پاسخ سوال 48:

الان شما پنح موج جنبشی تشخیص دادید و موج یک لیبل گذاری کردید؟ مگر موج یک از سه موج تشکیل نمیشه و نکته بعدی هر موج ایمپالس در هارمونیک یا موج a است یا c.

 

دسترسی سریع

مقالات مرتبط

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}
جستجوهای محبوب:
برای دیدن نوشته هایی که دنبال آن هستید تایپ کنید.